- 23 Kas 2017
- 20,965
Orjinal Hasbro Jenga 108,90 TL yerine sadece 50 TL!
Kargo ücretsiz.
Satıcı Amazon.com.tr'dir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu nedir yahu 50tl. Hakmarda benzeri 15 tl
HOcam bunun kalitelisi vs ne olur ki bildigin tahta küp seklinde kesmisler . Oyuncular tek tek cekince hangisine denk gelirse ozaman kule yıkılıyor. Yok bende baya bir umutlarla almistim da hayal kirikligi yasayinca ordan biliyorum. Oyun pek sarmadi cocuklari da.
İnsanın bile kalitelisi, kalitesizi var.HOcam bunun kalitelisi vs ne olur ki bildigin tahta küp seklinde kesmisler . Oyuncular tek tek cekince hangisine denk gelirse ozaman kule yıkılıyor. Yok bende baya bir umutlarla almistim da hayal kirikligi yasayinca ordan biliyorum. Oyun pek sarmadi cocuklari da.
çok fark ediyor, kaliteli ile kalitesiz arasında dünya fark var.. kalitesiz ürün nizami kesilmemiş, pütürlü yapısı, kaygan olmayan yüzeyi ile oyunculara zor anlar yaşatıyor.. aaaa bunu yazarken şunu anladım, sanırım kalitesiz ürün daha çok beceri gerektiriyor oynamak için.. başlangıç seviyesi için Jenga alın, ileri düzey için Hakmar versiyonunu alın
çok fark ediyor, kaliteli ile kalitesiz arasında dünya fark var.. kalitesiz ürün nizami kesilmemiş, pütürlü yapısı, kaygan olmayan yüzeyi ile oyunculara zor anlar yaşatıyor.. aaaa bunu yazarken şunu anladım, sanırım kalitesiz ürün daha çok beceri gerektiriyor oynamak için.. başlangıç seviyesi için Jenga alın, ileri düzey için Hakmar versiyonunu alın