Arada sırada yaşanıyor.Konu sahibi yazmış ve gitmiş
hocam cevap yazdım zannediyorum pardpn yazıyorum hemen sorunuKonu sahibi yazmış ve gitmiş
Yapma gözünü sevem...hocam cevap yazdım zannediyorum pardpn yazıyorum hemen sorunu
bu sorun bayağıdır var bende, kasa işlemcisinde stok fan varken dereceler çok yükseldiği için kule tipi soğutucu aldım kule tipi soğutucusunu kendim monte ettim ondan sonra kasanın önünde bulunan 3 fandan sadece 1'i çalışmaya başladı yani 2'si devre dışı oldu sorun bu. Ek olarak kasa içi kablo düzenlemesi istiyorum,temizliğini istiyorum çok beceremediğim için kablolar çirkin duruyor. ve kasanın dış camının vidası içine kaçtı onuda bulamaıyorum
Fan kablosu gevşemiştir çıkmıştır balkona çıkart saç kurutma ile tozunu al herşeyin yeri belli bunları kendiniz yaparsınız kablo bağı alın kabloları bir araya toplayın.hocam cevap yazdım zannediyorum pardpn yazıyorum hemen sorunu
bu sorun bayağıdır var bende, kasa işlemcisinde stok fan varken dereceler çok yükseldiği için kule tipi soğutucu aldım kule tipi soğutucusunu kendim monte ettim ondan sonra kasanın önünde bulunan 3 fandan sadece 1'i çalışmaya başladı yani 2'si devre dışı oldu sorun bu. Ek olarak kasa içi kablo düzenlemesi istiyorum,temizliğini istiyorum çok beceremediğim için kablolar çirkin duruyor. ve kasanın dış camının vidası içine kaçtı onuda bulamaıyorum
Keşke yolum oralara düşse, en özenlisinden yardım ederdim size.hocam cevap yazdım zannediyorum pardpn yazıyorum hemen sorunu