İstanbul Avrupa yakasında bilindik bilgisayar tamircisi

E Çevrimdışı

Elweald

Aktif Üye
12 Haz 2024
70
24
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda ufak tefek sorunlar mevcut tandığınız veya sosyal medyada bilindik bir bilgisiayaracı var mı?

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
702
50
Zamanında Rumeli için işin menbağı Mecidiyeköy idi. Ancak şimdi ilçe merkezlerinin tümünde hem iş bilen esnaf gibi esnaf hem de süzme çakal olmak üzere her tür bilgisayar tamircisi bulmak mümkün. Fakat arkadaşların dediği gibi, sorunu ve nerede olduğunuzu yazarsanız belki de tamire götürmeniz gerekmeyecektir.

E Çevrimdışı

Elweald

Aktif Üye
12 Haz 2024
70
24
Konu sahibi yazmış ve gitmiş :kiskis
hocam cevap yazdım zannediyorum pardpn yazıyorum hemen sorunu

bu sorun bayağıdır var bende, kasa işlemcisinde stok fan varken dereceler çok yükseldiği için kule tipi soğutucu aldım kule tipi soğutucusunu kendim monte ettim ondan sonra kasanın önünde bulunan 3 fandan sadece 1'i çalışmaya başladı yani 2'si devre dışı oldu sorun bu. Ek olarak kasa içi kablo düzenlemesi istiyorum,temizliğini istiyorum çok beceremediğim için kablolar çirkin duruyor. ve kasanın dış camının vidası içine kaçtı onuda bulamaıyorum :sirit

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
702
50

bu sorun bayağıdır var bende, kasa işlemcisinde stok fan varken dereceler çok yükseldiği için kule tipi soğutucu aldım kule tipi soğutucusunu kendim monte ettim ondan sonra kasanın önünde bulunan 3 fandan sadece 1'i çalışmaya başladı yani 2'si devre dışı oldu sorun bu. Ek olarak kasa içi kablo düzenlemesi istiyorum,temizliğini istiyorum çok beceremediğim için kablolar çirkin duruyor. ve kasanın dış camının vidası içine kaçtı onuda bulamaıyorum :sirit
Yapma gözünü sevem...

Zır cahal bilem olsan, biraz youtube biraz forum derken içinden geçersin bu işin.

PCTeknikElektronik Çevrimdışı
30 Ocak 2024
229

Fan kablosu gevşemiştir çıkmıştır balkona çıkart saç kurutma ile tozunu al herşeyin yeri belli bunları kendiniz yaparsınız kablo bağı alın kabloları bir araya toplayın.
Biraz uğraşırsanız yaparsınız zor işler değil.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945

Keşke yolum oralara düşse, en özenlisinden yardım ederdim size.
Muhtemelen bazı kabloları söktünüz veya yerinden oynattınız.
Aslında internette videolar var, baka baka kendiniz de öğrenebilirsiniz.
Kablo takmak zor iş değil, bir kablo bir sokete oturmuyorsa zorlamayın yeterli. :sirit

Geri
Üst Alt