Işık Sızması Konusu

D Çevrimdışı

Deltore

Yeni Üye
6 Eki 2024
5
19
Yeni tcl marka TV nin alt ve yan kısımlarında beyaz ışık sızmaları var. Bu durum için servis gelip baktığında 'bu durum normal, yeni TV lerde bu durum oluyor' diyip gitti, ama ben emin olamadım. Özellikle açılırken gelen gri ekranda çok gözüküyor ama onun dışında olan renklerde de fark ediliyor. Pek iyi fotoğraflar çekemedim, gözle çok daha iyi gözüküyor. Bu durum ile ilgili tekrardan servis çağırmalımıyım?

IMG_20240916_231258.jpg
IMG_20240916_231121.jpg
IMG_20240916_231110.jpg

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,861
Servis normal demiş. Tüketici hakem heyetine gidersin. Aldığın yerede basvur. Sorunu soylersiniz. O da çözmede. Thh başvurun.modeli nedir.

D Çevrimdışı

Deltore

Yeni Üye
6 Eki 2024
5
19
Servis normal demiş. Tüketici hakem heyetine gidersin. Aldığın yerede basvur. Sorunu soylersiniz. O da çözmede. Thh başvurun.modeli nedir.
yani servisin ya da müşteri hizmetlerinin o kadar üstüne gitmedim çünkü emin değildim. şimdi bu durum sorun mu, eğer sorun ise değişim yaparlar gibi. benim sorum bu durum normal mi değil mi onu anlamak. 55C645 modeli

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,347
ışık sızması led tv hepsinde az yada çok olur fakat bunun ne kadar fazla olduğu önemlidir. Attığınız görsel istinaden konuşurum ciddi şekilde ışık sızıyor.
THH giderek şansınızı deneyin.

D Çevrimdışı

Deltore

Yeni Üye
6 Eki 2024
5
19
şimdi şöyle ki görselde orta da falan da beyazlık gözüküyor, onlar yok. sadece kenarlar da şerit halinde var, ama görseldeki kadar ortaya gelmiyor yinede rahatlıkla fark ediliyor. Ben bu yolda yinede servise bir daha arayıp bununla ilgili destek istiyicem. thh kısmı iade falan çok uzun süreli bir yola girer iade olduğunda fiyatlar değişir ki zaten ben bu ürüne faizde ödedim.

Geri
Üst Alt