İŞ GÖREN TV

M Çevrimdışı

Mustafa77k

Aktif Üye
13 Eki 2022
98
Merhaba tv almak istiyorum 55-65 inç arası modeller olur. Elimde hazırda tv boxum var. Homatics 4k plus model. Androd tv almama gerek yok sanırım onun için benim için iş görecek tv arıyorum. Genel de spor yayınları izliyorum yotube tivimate vs kullanıyorum. Önerilerinize açığım şimdideb teşekkürler kolay gelsin

Not: Bütce olarak sorunum yok.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,934
41
M iflay8 Bütçe sorunu yok ise LED kategorisinde, Türkiye'de paranın alabileceği en kaliteli TV Samsung QN90C ve QN85C. Fakat Overkill olur mu bilemedim.

Daha uygun fiyatlı olarak bir tık altında Samsung Q80C ve TCL C745 var. Bunlar hep 120 hz ve FALD paneller. Daha da uygun olsun isterseniz Philips PUS8808, Samsung Q70C, Q60C düşünülebilir.

W Winston da yorum yapsın, ona göre araştırın.

M Çevrimdışı

Mustafa77k

Aktif Üye
13 Eki 2022
98
Andord tv gerek var mı hocam. Homatics 4k plus var zaten en üst seviye tv box. Yoksa illa andord mi olsun

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,934
41
Andord tv gerek var mı hocam. Homatics 4k plus var zaten en üst seviye tv box. Yoksa illa andord mi olsun
Hocam, işletim sistemine göre tv seçmek çok mantıklı değil. İhtiyaçlar doğrultusunda panel tipi ve görüntü kalitesine göre seçiyoruz. Hani bu iş bilgisayar toplamak gibi değil; işlemcisi i9 olsun, ram 16 gb olsun ama freedos olsun, işletim sistemini biz kuralım diyemiyoruz maalesef. Önümüze hazır konfigürasyon koyuyorlar.

Ben şu modeli çok beğendim ama benim Android'e ihtiyacım yok çünkü harici cihazım var bu nedenle ben aynı tv modelinin Android'siz versiyonunu alayım olmuyor 🙂

Samsung tv'ler zaten Android değil, Tizen ile çalışıyor.

Geri
Üst Alt