R
RamazanBoz
Yeni Üye
- 31 Eki 2020
- 9
- 39
kardeşim aldı bu hafta, ışık sızması var ips ekranlar da olağan bir durum mu?
Köşelerde falso çok sanki ama, fotoğrafın yanıltıcı olma ihtimali de yüksek tabi.Çok fazla yok bence normal bir durum.
Ben resim odaklamasina istinaden zaten o yorumu yaptım.Köşelerde falso çok sanki ama, fotoğrafın yanıltıcı olma ihtimali de yüksek tabi.
Gözle görmek lazım net bir şey diyebilmek için.
Sol köşelerde biraz fazla var gibi ama onun dışında normal duruyor. Eğer rahatsız ediyorsa değiştirmeyi deneyebilir ancak neredeyse bütün IPS monitörlerde az çok ışık sızması olur. Bazen sadece altta ya da sadece üstte olur bazen üretim hatası sebebiyle yanlızca bir tarafta yada bir köşede olur. Bendeki IPS monitörde alt köşelerde biraz var mesela ama çok rahatsız edici değil.F fikoloji, Umut Barış, F fikoloji, kardeşim video attı ışıklı ortam da çekilmiş
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Köşelerde biraz mevcut, bunu mevcut modeli yenisi ile değiştirerek değiştiremezsiniz muhtemelen.F fikoloji, Umut Barış, F fikoloji, kardeşim video attı ışıklı ortam da çekilmiş
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rica ederiz.Umut Barış, Horizon707 , değiştirmeyi düşündük lakin İtopya'dan aldı kardeşim,sıkıntılı bir firma ve bu firma ile uğraşmak istemiyoruz, monitörü alırken bile sorun yaşadık iade yada değişim ile uğraşmak istemiyoruz. desteğiniz içim teşekkür ederim.
Aydınlatmayı dağıtan katman veya led chiplerin başlıkları hasar almadığı müddetçe olmaz.ışık sızması ve bulutlanma zamanla artabilecek bir şey mi?