ip tv çoklu kullanım

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
552
40
Merhabalar. Herhangi bir yerden ip tv satın alındığında tek kullanımlık diye söylüyorlar. Verilen linkin tek kişinin izlediğini nasıl tespit ediyorlar. 1 kişi kanal açınca aynı listeyi başka biri açmaya çalınca çalışmıyor mu ? ip adresinden mi mac adresinden mi tespit yapılıyor yani işin teknik boyutu nasıl oluyor ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,089
Çoklu hesap kullanımı tespit eden mödülleri var. Aynı anda iki farklı ip bir hesaba giriş yaptığında sistem çoklu hesap kullanımı uyarısı verir.
Bizim forumda da bunun daha da gelişmiş halini kullanıyoruz.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,089
örnek vermesi açısında paylaşıyorum görseldeki arkadaşımız 2 hesap açmış. ne zaman, kaç defa ip çakışması olduğuna kadar sistem kayıt altına alır.

multi.png

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
552
40
Anladım fakat teknik kısmı nasıl oluyor yani tam sorumun cevabını alamadım. Bana iptv linki veren kişi benim aynı ip ile izlediğim cihaz sayısını nasıl anlıyor. Şimdiki tvlerde aynı anda ekranı bölüp bir kaç yayın izlenebiliyor. Yani benim onu 2 ayrı tv de mi yoksa aynı tv üzerinde ekranı bölüp 2 farklı yayın açtığımı nasıl anlıyor.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257
Bence normal kullanımlarda tek kişilik olacağının garantisi yok mac adresine göre tek kişilik ayarlayabilirler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,089
Anladım fakat teknik kısmı nasıl oluyor yani tam sorumun cevabını alamadım. Bana iptv linki veren kişi benim aynı ip ile izlediğim cihaz sayısını nasıl anlıyor. Şimdiki tvlerde aynı anda ekranı bölüp bir kaç yayın izlenebiliyor. Yani benim onu 2 ayrı tv de mi yoksa aynı tv üzerinde ekranı bölüp 2 farklı yayın açtığımı nasıl anlıyor.
ip, mac, çerezler yardımıyla senin ekranını böldüğünü yada başka cihazdan giriş yaptığını anlar.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
633
Satın aldığın iptv adresine o an bağlanna cihazın ip adresinden hangi saatte hangi kanalı izliyorsunuz hepsi görülür. Aşağıdaki gibi bir kullanıcı arayüzünde dahi görülebiliyor. Birden fazla kişi kullanacaksanız bir miktar fark verip çoklu kullanıma açtırmanız gerek.
├─➤«❖» 𝐀𝐜𝐭 𝐂𝐨𝐧 ➤ 0
├─➤«❖» 𝐌𝐚𝐱 𝐂𝐨𝐧 ➤ 5

Ekran-Goruntusu-27.png

M Çevrimdışı
18 Kas 2020
766
43
sana daha kolay birşey vereyim m3u linkinde get yazan yeri player_api olarak değiştir cromeye gir bağlantı sayısı ve bilgileri verir
ugraşmaya gerek yok

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
552
40
Ben bu bilgileri gizlemenin bir yolu olduğunu düşünüyorum android üzerinde çalışıyorum

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,089
Ben bu bilgileri gizlemenin bir yolu olduğunu düşünüyorum android üzerinde çalışıyorum
üstat adamın sana verdiği bilgiyle adamın paneline giriş yapıyorsun. saat kaçta, kaç kişi, kaç farklı cihazla bağlanılmış kabak gibi gözükür.
Android cihazın tanım bilgilerini kapatsan dahi tanımsız iki-üç cihazın aynı anda bir hesaptan giriş yaptığını gene görecek.

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
552
40
üstat adamın sana verdiği bilgiyle adamın paneline giriş yapıyorsun. saat kaçta, kaç kişi, kaç farklı cihazla bağlanılmış kabak gibi gözükür.
Android cihazın tanım bilgilerini kapatsan dahi tanımsız iki-üç cihazın aynı anda bir hesaptan giriş yaptığını gene görecek.
Panele eriştiğimi bilebilir ama hangi ip adresiyle ve hangi mac adresiyle eriştiğimi bilemez. Ayrıca hangi cihazlala da girdiğimi bilemez. Bunların hepsini gizleyebilirim yada tek cihaz gibi gösterebilirim . Fakat bunlar yeterli mi bilmiyorum

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
633
Panele eriştiğimi bilebilir ama hangi ip adresiyle ve hangi mac adresiyle eriştiğimi bilemez. Ayrıca hangi cihazlala da girdiğimi bilemez. Bunların hepsini gizleyebilirim yada tek cihaz gibi gösterebilirim . Fakat bunlar yeterli mi bilmiyorum
ip ve mac adresini o an izlediğin kanalı görür, isterse engeller, Tek cihaz olarak gösterebilirsin mac adresini diğer cihaza tanımlayarak ama ikinci cihazda farklı bir kanal açtığın an olay biter.

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
633
Örnek olarak aşağıda bir resim ekliyorum resme bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın, hangi ip adresi, hangi uplayer, hangi iss, aynı anda birden fazla bağlantı gibi bunların hepsini görebilir yeter ki görmek istesin.

Ekran-Goruntusu-28.png

Ekran-Goruntusu-29.png

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
552
40
ip ve mac adresini o an izlediğin kanalı görür, isterse engeller, Tek cihaz olarak gösterebilirsin mac adresini diğer cihaza tanımlayarak ama ikinci cihazda farklı bir kanal açtığın an olay biter.
Engelleyebileceğini biliyorum. Fakat ip ve mac adresini benim istediğim şekilde görür . İkinci bir kanal olayını düşünüyorum bakalım . Yani demek istediğim burada amaç aslında satın alınan ip adresinin farklı kişilere dağıtılmaması olayı ama aynı mekanda neden diğer bir tv için esktra bire bir ücret daha veriyoruz. Sabit ip adresi alıyım onu tanımlasın 2 cihaza onunla gireyim

Örnek olarak aşağıda bir resim ekliyorum resme bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın, hangi ip adresi, hangi uplayer, hangi iss, aynı anda birden fazla bağlantı gibi bunların hepsini görebilir yeter ki görmek istesin.

Ekran-Goruntusu-28.png

Ekran-Goruntusu-29.png

ip adresi , izlenme saati , izlenme tarihi , izlenilen kanal , izlenilen uygulama , internet şirketi

Bunun dışında başka detaylar görebiliyor musunuz ? cihazın mac adresi görünüyor mu ?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt