Hocam siz intel mi tavsiye ediyorsunuz genel anlamdaRyzen serisi birşey olmuyor o halde. Core mimarisi 2008'de çıktı piyasaya. Ryzen serisi ise birkaç yıldır piyasada. Ryzen çıkana kadar da Amd Intel'e yetişmekte zorlandı hep.
Hocam siz intel mi tavsiye ediyorsunuz genel anlamdaRyzen serisi birşey olmuyor o halde. Core mimarisi 2008'de çıktı piyasaya. Ryzen serisi ise birkaç yıldır piyasada. Ryzen çıkana kadar da Amd Intel'e yetişmekte zorlandı hep.
Hayır. Fiyat/performans icin ryzen serisi diyorum. Ryzen serisinden önce sorsaydınız Intel derdim.Hocam siz intel mi tavsiye ediyorsunuz genel anlamda
TeşekkürlerHayır. Fiyat/performans icin ryzen serisi diyorum. Ryzen serisinden önce sorsaydınız Intel derdim.
elcapitano, yolgezer
Sizlerden yorum alabilirmiyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam
Haklısınız çocuk pubg istedi haliyle sistem eski olunca yenilemeyi düşündüm.
Kasa thermaltake 700w
Asus p5 g41t-mlx anakart
İntel core 2 e7400 işlemci
4gb ram
Asus gt 9500 ekran kartı
Bu sistem revizyon ile pubg vs... Oyunlar oynanırmı bilmiyorum bu nedenle sistem yükseltmek istiyorum.
Bu sisteme yorumunuz,tavsiyeniz ne olur?
Hocam anakart işlemci ekran kartı ve ram dışında geriye birşey kalmıyor.upgrade ile olmaz hocam bu pc. yeni toplaman lazım.
Hocam anakart işlemci ekran kartı ve ram dışında geriye birşey kalmıyor.
Tavsiye edeceğiniz sistemi yazabilirmisiniz
3.000 tlbütçeniz nedir hocam ona göre bakalım
Birde hocam amd 2020 yılında Zen 3 mimarisini piyasaya sürecek yorumları var buda düşündürüyor.bütçeniz nedir hocam ona göre bakalım
elcapitano, yolgezer
Sizlerden yorum alabilirmiyim
Hocam
Haklısınız çocuk pubg istedi haliyle sistem eski olunca yenilemeyi düşündüm.
Kasa thermaltake 700w
Asus p5 g41t-mlx anakart
İntel core 2 e7400 işlemci
4gb ram
Asus gt 9500 ekran kartı
Bu sistem revizyon ile pubg vs... Oyunlar oynanırmı bilmiyorum bu nedenle sistem yükseltmek istiyorum.
Bu sisteme yorumunuz,tavsiyeniz ne olur?
3.000 tl
Birde hocam amd 2020 yılında Zen 3 mimarisini piyasaya sürecek yorumları var buda düşündürüyor.
Hocam psu ve temiz sağlıklı hdd mevcutryzen 5 2600 işlemci
MSI B450M PRO-M2 anakart
CORSAIR 8GB DDR4 3000MHz ram
MSI RX580 8GB GDDR5 256Bit ekran kartı
500w psu
ihtiyacına göre ssd yada hdd
3ü biraz geçebilir ama uzun süre götürür seni bu sistem
Hocam psu ve temiz sağlıklı hdd mevcut
İnceleyeyim
Çok teşekkür ederim yardımınız için
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Sağolsunlar diğer arkadaşlarda yardımcı oluyorlar. Onların yorumları da benim için çok önemli.En az yukarıda yazdığım özelliklere sahip anakart ve ekran kartı olursa Pubg rahat rahat oynanır..Ben yine deneme amaçlı Pubg yüklemiştim, sorunsuzca ve akıcı bir şekilde oynanabildi.. işlemci QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 olursa çok daha iyi olur ancak ram en az 8GB olmalı.. Çünkü beamng drive ve Farmers Dynasty gibi oyunlar mutlak surette 8Gb ram istiyor.. Pubg ve Far cry 4 -5 gibi oyunlar 4Gb ram ile de akıcı ve hiç takılmadan oynanabiliyor.. Ekran kartı mümkünse 128 bit 2 GB ram kapasiteli olursa sorunsuzca kullanılabilir.. 64 bit ekran kartları maalesef biraz yetersiz kalıyor.. Çoğu pahalı performans bilgisayarlarının bu yukarıda saydığım bazı oyunları değil açmak oynayamadıklarını forumlardan da okumuştum.. Siz yine de diğer arkadaşların önerilerini de değerlendirirseniz en azından bir fikir sahibi olmuş olursunuz.. Ayrıca Grand Theft Auto IV, wolfenstein new order, crysis 4 daha önceden denemiş olduğum ve sıkıntısız çalışan oyunlar..
AnladımBen teşekkür ederim.. özür dilerim, yukarıdaki yazımda bir hata olmuş hemen onu düzelteyim..Q6600 değil, intel core 2 quad Q9650 olacaktı..şuradaki linkte farkları görmek mümkündür..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Birisi (Q9650 ) 3 GHz, Yorkfield diğeri yani core 2 quad 9400 2.88 GHz Yorkfield.. clock farkları var.. Ancak overclock (hız aşırtma ) yapılacaksa ikisi de bu iş için elverişlidir.. Son çıkan oyunlarda ben şahsen çok iyi performans aldım..
Bu arada SSD ve 350 watt psu kullandığımı da belirtmeliyim..