İnsansı Robot Ameca’ya ChatGPT 3-4 yüklendi.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,767
Engineered Arts tarafından tanıtılan en insansı robot olan Ameca , ChatGPT 3 ve ChatGP4 sürümleri yüklenip, Tüyleri diken diken edecek videosu servis edildi.

Seslendirme aracı olarak DeepL ve Amazon Polly Neural kullanılmış.

Bu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum.!

Ekran-Alintisi961f876ce6e8d7e2.png

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
567
"Her" diye bi film vardı. Ordaki gibi AI asistanlara bence ihtiyacımız var. Ondan ötesinde ne olur bilemiyorum.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu işin sonu insanlar işsiz kalıyor bütün işleri Robotlar yapıyor :kiskis
Teknoloji gelişiyor Fabrikaya 3 Makina Alıp 100 işçi yerine 5 işçi fabrika çalışabilir hale gelecek Teknoloji geliştikçe insan gücüne olan ihtiyaçlar azalıyor işin sonunda ne olur kestirmek mümkün değil ama çözüm üretilir.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bu işin sonu insanlar işsiz kalıyor bütün işleri Robotlar yapıyor :kiskis
Teknoloji gelişiyor Fabrikaya 3 Makina Alıp 100 işçi yerine 5 işçi fabrika çalışabilir hale gelecek Teknoloji geliştikçe insan gücüne olan ihtiyaçlar azalıyor işin sonunda ne olur kestirmek mümkün değil ama çözüm üretilir.
Olmaz. Hiçbir ekonomik doktrinde bunun karşılığı olmaz. Çünkü şöyle düşünün, çalışmayan insan tüketemez, tüketemeyen insan ekonomik değer olmaktan çıkar. O zaman üretilen değer kime satılır?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Olmaz. Hiçbir ekonomik doktrinde bunun karşılığı olmaz. Çünkü şöyle düşünün, çalışmayan insan tüketemez, tüketemeyen insan ekonomik değer olmaktan çıkar. O zaman üretilen değer kime satılır?
Şimdilik imkansız biliyorum bundan 1000 yıl sonrası ne olur kimse bilemez :kiskis

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,767
Çoğu iş kolunda zaten robotlar tarafında üretim yapılıyor. Bunun yanında birçok iş kolunda otomasyonla işleri kolaylaştırmak mümkünken insan faktörünü ortadan kaldırırsan iş durur.

Geri
Üst Alt