İndirimli Elektrik Kullanımı

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221
Bilindigi uzere EPDK nin düzenlemesiyle elektrik faturası 82 tl ve üzeri olan serbest tuketiciler istedikleri tedarikciden elektrik satın alabiliyorlar..

Ben Fethiye'de Aydem ile birkac ay önce görüştüm 24 ay taahhüt ve yüzde 2 indirim teklif ettiler.Uzun taahhüt suresi ve az indirim oranı nedeniyle sözleşme imzalamadım.Ancak bazı tedarikcilerin yüzde 9 a varan indirim ve 1 yıl taahhüt verdiğini duyuyorum.

Var mı aramızda indirimli elektrik kullanan?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Suan Ben %5 Indirimli Kullaniyorum
ama
Indirimi Hic Goremedim Hatta Fazla Odemeye
Basladim

Yanilmiyorsam ulusal kw birim fiyati
0.4120 lira

Gelen faturayi tuketime boluyorum
Gene bu birim fiyatini buluyorum
Nerde %5 indirim

Bazi aylar bu fiyatin ustune ciktigi oluyor

Kac defa aradim
Beyefendi indiriminiz tanimli
Indiriminiz yapiliyor diyor

Oturdim hesap yaptim telefon dondu kaldi
M.H

Eveledi Geveledi Sonuc Gene Bu Fiyattan
Devam ediyorum

Indirim Yalan Bana Gore

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
ADALET olgusundan mahrum yaşayan bir millet olmasaydık, ÖTV diye GEÇİCİ getirilen vergi KALICI olmazdı.
Arabama aldığım mazotun %65 i vergi olmazdı.
Ülkemde Kuyumcular ve Avukatlar vergi vermemek adına ZARAR beyan edemezdi.
Adalet olsaydı Benim ülkemde, 400 civarı harç, 57 civarı vergi ödüyor olmazdım vatandaş olarak.

Çok basit 4 satır yazdım, istesek 444 satır da yaparız bu adaletsizlikleri.

Şimdi siz bana İNDİRİM dedikleri şeye inanmam gerektiğini mi yazıyorsunuz? :alala:

Arkadaşlar Bizim ülkemizde indirim, Önce Bindirim yapılan şeydir.

Allah fakir kulunu sevindirmek için Eşeğini önce kaybettirir, sonra da buldururmuş.

Biz saati 50 kuruştan elektrik hizmeti alıyoruz ki bunun da 35 kuruşu yine vergi, sonra da bize 2 kuruş indirip yaptılar diye seviniyoruz :kıskıs:

Sevgili @sota

Dikkat ettim de, forumda kardeşlerimiz bir konu açıyor mesela bu konuda olduğu gibi, Biz hemen girip ''Vaaaayy efenim şu şöyle de bu böyle'' diye hayıflanıp duruyoruz sanki konuyu açan kardeşimizin suçuymuş gibi :kıskıs:

Bence bu tarz konularda bu trz düşüncelerimizi aktarmayalım. Ne dersin? :alala:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Yazdiklarimdan Ruzgar Kardesim Alindiysa
Affola

Ben tedası hedef aldim ustteki yazimda

Aslinda Bu Konular Oldukca Yararli

Basimizdan Gecen Olaylari
Deneyimlerle Tavsiye Veriyoruz

Yanlismiyim...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sota' Alıntı:
Affola

Yanlismiyim...

Biz doğruyuz da, ortam yanlış :kıskıs:

Rahmetli babam geldi aklıma, ''baba bize neden araba almıyorsun, bize güveniyormusun?'' derdik de, Kendisi bize ''size güveniyorum oğlum, ortama güvenmiyorum'' derdi :kıskıs:

O Çevrimdışı

orl1984

Yeni Üye
8 Ağu 2017
161
Ado' Alıntı:
ADALET olgusundan mahrum yaşayan bir millet olmasaydık, ÖTV diye GEÇİCİ getirilen vergi KALICI olmazdı.
Adalet olsaydı Benim ülkemde, 400 civarı harç, 57 civarı vergi ödüyor olmazdım vatandaş olarak.

Şimdi siz bana İNDİRİM dedikleri şeye inanmam gerektiğini mi yazıyorsunuz? :alala:

Allah fakir kulunu sevindirmek için Eşeğini önce kaybettirir, sonra da buldururmuş.

Biz saati 50 kuruştan elektrik hizmeti alıyoruz ki bunun da 35 kuruşu yine vergi, sonra da bize 2 kuruş indirip yaptılar diye seviniyoruz :kıskıs:

Sevgili @sota

Dikkat ettim de, forumda kardeşlerimiz bir konu açıyor mesela bu konuda olduğu gibi, Biz hemen girip ''Vaaaayy efenim şu şöyle de bu böyle'' diye hayıflanıp duruyoruz sanki konuyu açan kardeşimizin suçuymuş gibi :kıskıs:

Mesleğim gereği size yeni gelişmeleri söyleyeyim de bu başımız daki yöneticilerin ne denli açgözlü olduğunu anlayın 2018 itibari ile maaşlardan alınan gelir vergisinde %2 şirketlerin her yıl ödediği kurumlar vergisine %2 ve bilimum alkol olmayan bir çok içeçece yine ÖTV vergisi yollarda ... Geçenlerde zaten bi MTV bindirmişlerdi. Yakında sadece bunlara çalışıyor olacağız ...  :)uvar:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
orl1984' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Sevgili @sota

Mesleğim gereği size yeni gelişmeleri söyleyeyim de bu başımız daki yöneticilerin ne denli açgözlü olduğunu anlayın 2018 itibari ile maaşlardan alınan gelir vergisinde %2 şirketlerin her yıl ödediği kurumlar vergisine %2 ve bilimum alkol olmayan bir çok içeçece yine ÖTV vergisi yollarda ... Geçenlerde zaten bi MTV bindirmişlerdi. Yakında sadece bunlara çalışıyor olacağız ...  :)uvar:

Evet yahu adamlar SOĞUK ÇAY ve MEYVE SUYU gibi insani ihtiyaçları dahi ÖTV sınıfına aldılar.

Eskiden dalga geçmek için yazardık ''Yakında soluduğumuz havadan vergi isteyecekler'' diye, Umarım yakın zamanda bu hükümet ile bunu da yaşamayız

HAYALDİ GERÇEK OLDU :kop:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Guzelim Ulkemizi
Fakir Insanlarin Fikirlerinin Yonettime Etki Gercegini
Kabullendigim Andan Itibaren

(Derin Ironi Icerir.
Asagilama Amaciyla Yazilmamistir)

Bu Tarz Durumlara
Hic mi Hic Uzulmuyorum...

Bir Ulke Dusunun
Koca Koca Holdinglerin
Milyon Milyon Vergisini Affetsin
Uzlasma Yoluyla Sifirlansin (0)

Sonra Halktan Alınan
Gelir Vergisini +3 Puan Yukseltmeye Calisilsin

Halk Hak Ettigi Sekilde Yonetiliyor...

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
ruzgar' Alıntı:
Bilindigi uzere EPDK nin düzenlemesiyle elektrik faturası 82 tl ve üzeri olan serbest tuketiciler istedikleri tedarikciden elektrik satın alabiliyorlar..

Ben Fethiye'de Aydem ile birkac ay önce görüştüm 24 ay taahhüt ve yüzde 2 indirim teklif ettiler.Uzun taahhüt suresi ve az indirim oranı nedeniyle sözleşme imzalamadım.Ancak bazı tedarikcilerin yüzde 9 a varan indirim ve 1 yıl taahhüt verdiğini duyuyorum.

Var mı aramızda indirimli elektrik kullanan?

bu konu benimde aklımda . tedaş yedaş artık neyse ismi herkesin kullandığı bu elektirik şirketinden farklı şirketlerde varmış. ve daha indirimli promosyonlu satışları varmış . daha ucuza elektirik kullanabiliyormuşuz ama nedense güvenemiyorum bir türlü. kimdir nedir bunlar hiç bir reklamları herhangi birşeyleri yok. kullanan var ise bu diğer şirketlerden indirimli elektirik yorumlarını yazarsa seviniriz.

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221
Sota' Alıntı:
Affola

Yanlismiyim...

Estagfirullah alınacak birsey yoktu yazınızda..Ben diyecek birşey bulamadım..

Bana kalırsa düşüncelerinizi deneyimlerinizi rahatça aktarın..

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221
Yüzde 5 indirimli elektrik sözleşmesi imzalamıştım aksayla..Gelen yüksek zamlar nedeniyle bütün yurtta tedarikçi değişim işi çöktü.Sözleşmeler iptal oldu.Mecburen geri döndük yerel tedarikçiye.

Geri
Üst Alt