T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Thh kararı için para iadesi talep eden herkes bunu aynen yazdığım gibi yapacakBunu tkartal da yapacak mı,yoksa onunki daha mı farklı acaba
Thh kararı için para iadesi talep eden herkes bunu aynen yazdığım gibi yapacakBunu tkartal da yapacak mı,yoksa onunki daha mı farklı acaba
Tamamdır, çok çok teşekkür ederim. Avukat bir arkadaşım da var çok sıkıştığım yerde ondan da destek alabilirim doğru diyorsunuz.karar eline ulaştıktan 15 gün sonra Adliye'ye git Adliye önü dilkekçe yazanlar var karara göre ilamlı icra dilekçesi yazdır 20-30 arası dilekçe yazan alır sonra icra dairesine başvuru yap icra harcını verilen ibana yatır sonra makbuzla icra dairesine geri git işlemler başlar para iaden geldiğinde icra harcı için yatırdığın parada hesabına alacağınla beraber iade edilir ben uğraşmam dersen ver avukata senin yerine hepsini o yapsın avukat ücretide ödesinler
Evet bu şekilde olabiliyor görselleri o yüzden ekledim ama alıntı yapmadan cevaplamış oldum.Yani e-devletten takip edilebiliyor
Aslında tabiri caiz ise "meydanı boş bulmak" gibi olmuş ,adam akıllı kanun maddesi olsa böyle olmazdı sanırımBaktılar kaçış yok sen kaç ay uğraştır tüketiciyi köşeye sıkışınca icra masrafı ödememek için gel anlaşalım de
Oh ,iyi işte hem sen kazan hem avukat arkadaşın kazansınTamamdır, çok çok teşekkür ederim. Avukat bir arkadaşım da var çok sıkıştığım yerde ondan da destek alabilirim doğru diyorsunuz.
Orası öylede bizde tüketici biraz çekiniyor büyük firma onlar kazanır ne uğraşıyım boşuna işin yoksa uraş dur diyor.Aslında tabiri caiz ise "meydanı boş bulmak" gibi olmuş ,adam akıllı kanun maddesi olsa böyle olmazdı sanırım
Aslında kanunları bize yaptırsalar süper tüketiciyi koruma kanunu çıkartırız inanOrası öylede bizde tüketici biraz çekiniyor büyük firma onlar kazanır ne uğraşıyım boşuna işin yoksa uraş dur diyor.
Para iadesi talep eden tüketiciler için icra işlemleri THH tarafından otomatik başlatılsa birde extra okkalı ceza kesilse
Bak ozaman böyle yapabilirlermi sıkar biraz hem devlete gelir olur hem tüketici mağdur olmaz.
Evet, durum onu gösteriyor. Şimdi 69-70 gündür ben gerek buradan gerek şikayetvar üzerinden ve technopat sosyal üzerinden konuyu güncelliyorum. Hatta incehesapla ilgili bir kaç youtube videosunun altına da bu konuyu anlatan yorumlar yaptım. Bu durumları kendilerine de ilettim yaklaşık olarak 5000 kişiye ulaştırdım bu durumu haberiniz olsun diye. 269 TL'ye ne kadar kötü reklam yaptırabilirsiniz görmüş oldunuz falan bile dedim. Şimdi hem THH ile uğraşacaklar diye hem de bu kadar çok tüketiciye ulaşmam karşısında da aranmış olabilirim. Yani telefonla konuşurken bile bu kadar pişkinlik olmaz diye düşündüm ama işte " lanet olsun " durumunu yaşadım o an. Çünkü arayan beyefendi " burada bir klavyeniz var falan " deyince bile sinirim zıpladı. Yahu dalga mı geçiyorsunuz ne klavyesi kulaklık var aylardır sizde hiç mi aramadan kontrol etmiyorsunuz dosyaları,mailleri vs. THH'ne başvurduğumu bile ben söyledim arayan kişiye sonrasında o " o zaman ben yetkili kişilerden görüş alıp size döneyim" dedi. Konu öyle anlaşıldı.Baktılar kaçış yok sen kaç ay uğraştır tüketiciyi köşeye sıkışınca icra masrafı ödememek için gel anlaşalım de
İnsanın morali bozuluyor 3krş için sinir ediyorlar o para ilede ödenmez o sinirlendiğinle kalıyosun .Evet, durum onu gösteriyor. Şimdi 69-70 gündür ben gerek buradan gerek şikayetvar üzerinden ve technopat sosyal üzerinden konuyu güncelliyorum. Hatta incehesapla ilgili bir kaç youtube videosunun altına da bu konuyu anlatan yorumlar yaptım. Bu durumları kendilerine de ilettim yaklaşık olarak 5000 kişiye ulaştırdım bu durumu haberiniz olsun diye. 269 TL'ye ne kadar kötü reklam yaptırabilirsiniz görmüş oldunuz falan bile dedim. Şimdi hem THH ile uğraşacaklar diye hem de bu kadar çok tüketiciye ulaşmam karşısında da aranmış olabilirim. Yani telefonla konuşurken bile bu kadar pişkinlik olmaz diye düşündüm ama işte " lanet olsun " durumunu yaşadım o an. Çünkü arayan beyefendi " burada bir klavyeniz var falan " deyince bile sinirim zıpladı. Yahu dalga mı geçiyorsunuz ne klavyesi kulaklık var aylardır sizde hiç mi aramadan kontrol etmiyorsunuz dosyaları,mailleri vs. THH'ne başvurduğumu bile ben söyledim arayan kişiye sonrasında o " o zaman ben yetkili kişilerden görüş alıp size döneyim" dedi. Konu öyle anlaşıldı.
Evet tam olarak öyle, etrafımda bir çok arkadaş, eş dost bu şekilde düşünüyor. Yakın zamanda sohbet arasında bu konu açıldığında bile " yahu ne uğraşıyorsun göndersinler kulaklığı madem corsair kabul etmiş gönder gitsin Hollanda'ya, incehesap koca şirket senin 270 liranla ve malınla mı uğraşacak " diye dalga konusu bile doldu. Daha da ilerisi insanlar parasından ve malından da vazgeçebiliyor bazen ne uğraşacağım lanet olsun deyip. Üzücü aslında ama işte millet olarak kurum, şirket vs. yerlerden hep çekinerek büyütüldük diye düşünüyorum.Orası öylede bizde tüketici biraz çekiniyor büyük firma onlar kazanır ne uğraşıyım boşuna işin yoksa uraş dur diyor.
Para iadesi talep eden tüketiciler için icra işlemleri THH tarafından otomatik başlatılsa birde extra okkalı ceza kesilse
Bak ozaman böyle yapabilirlermi sıkar biraz hem devlete gelir olur hem tüketici mağdur olmaz.
Bunu diyenlerle iletişimi keserdim ben olsam.incehesap koca şirket senin 270 liranla ve malınla mı uğraşacak " diye dalga konusu bile doldu.
Bunu diyen aslında 20 yıllık yakın arkadaşım ve o bu durumlara düştüğünde aksine ben onun üstüne gidip şikayet et hakkını ara diyorum. Gerekirse bilgim dahilinde ben yardımcı olmaya çalışıyorum. Bunu demelerinin alt metninde aslında bu işlemler ve uzun süreçleri var. Yani konu başka yerlere gitsin istemem fakat devlet dairelerinde işler çok ağır ve çok fazla evrak işlemiyle ilerliyor. Evet bazı doğrulardan hak veriyoruz milyonlarca insanın yaşadığı ilçe ve şehirlerde yaşıyoruz ama yine de çok fazla problem, eksiklik günümüzün gerektirdiği teknoloji vs yok... Tüm bu süreçler bazen o kadar uzuyor ve lüzumsuz işlerle uğraşıyorsunuz ki artık ne zamanınız ne siniriniz kalıyor. Haklı olduğunuza emin olduğunuz zamanlar bile haklılığın vermiş olduğu o sinirle hareket edebiliyorsunuz..Bunu diyenlerle iletişimi keserdim ben olsam.
Başınız sağ olsun diyorum sevgili mahmut ,biz hep buradayız,sende burada ol.... Gece gece çenem çok güzel düştü. Herkese ilgili cevaplarından dolayı çok teşekkür ederim. Süreç hakkında gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.
Şimdilik iyi geceler diliyorum, görüşmek üzere.
Teşekkür ederim, siz sağ olun. Bu konuyla birlikte bu forumdan haberim oldu açıkçası, sizler gibi ilgili ve iyi niyetli insanlarla tanıştığıma mutlu oldum.Başınız sağ olsun diyorum sevgili mahmut ,biz hep buradayız,sende burada ol.