Sınırsız resim yükleyebilirsiniz. Resim başına dosya boyutu 20MB'dır.
Resmin boyutu 6mbSınırsız resim yükleyebilirsiniz. Resim başına dosya boyutu 20MB'dır.
Yüklediğiniz resim hatalı şekilde foruma linkleri eklenmiş.
Estağfurullah hocam ne hatası ne özürüResmin boyutu 6mb
Sorun opera tarayici kullanmam.
Chorme ile sorunsuz yuklendi, benim hatam özür dilerim.
Saygılar.
teraspy diline saglikMükemmlel ,eline sağlık
En çok hoşuma giden "on-off" anahtarlar ,kasanın hemen arkasındaki reklam panosu mu yoksa perde mi
Umut Barış onlar disk degil, panellerden soktugum, diffozor, ayrica 15 cm lik fan icin 10 cm lik capla kesim yaptim bu da hava surkulasyonu icin yeterli. Sistem kaynaklarini az tuketen debian kullandigim icin sorun teşkil etmiyor.İşlemci fanı önünde disk var, işlemci soğuyabiliyor mu öyle?
@uyunusoglu Cok tesekkur ederim.Cok guzel olmus elinize saglik. Elinizdeki parcalarida guzel degerlendirmissiniz hocam. Bayiliyorum boyle calismalara.
Köyde kendim yapardım bir çok aleti ,şimdi evde oturuyorum maalesef,iş yerinde lakabım "mucit " idi@uyunusoglu Cok tesekkur ederim.
Ben de atil durum da olan parcalarin kullanilarak yeniden kullanilabilir hale getirildigi, DIY(do it yourself) denilen kendin yap, çalismalarini cok begeniyorum.
Linux tan baska bisey kullanmaz dediklerinde, linux kullanan bir cok kisinin kendisine hazir sunulandan ziyade, üreten dusunen, daha guzel nasil olur sorusunu kendisine sorup, cabalayan bir anlayisa ve cabaya sahip oldugunuzu tahmin etmistim. Bu sozlerinizlede tahminimi tasdiklemis oldunuz sayin abim. (:Köyde kendim yapardım bir çok aleti ,şimdi evde oturuyorum maalesef,iş yerinde lakabım "mucit " idi
Teşekkür ederimLinux tan baska bisey kullanmaz dediklerinde, linux kullanan bir cok kisinin kendisine hazir sunulandan ziyade, üreten dusunen, daha guzel nasil olur sorusunu kendisine sorup, cabalayan bir anlayisa ve cabaya sahip oldugunuzu tahmin etmistim. Bu sozlerinizlede tahminimi tasdiklemis oldunuz sayin abim. (:
Saygilar.