Hotpoint ariston nmtm 1921 f (tk) buzdolabi ışıklar yanıp sönüyor

Moneyinthepower

Yeni Üye
Puan 8
Çözümler 0
Moneyinthepower
Merhaba Hotpoint ariston nmtm 1921 f (tk) buzdolabi ışıklar yanıp sönüyor. Evdeki sigorta kutusunu yeniledim. 3 4 defa sigortaları kapadım açtım. Sonradan fark ettim buzdolabı soğutmuyor. İçerdeki lambalar yanıp sönüyor. Dondurucu bölümdeki anahtarı off konumuna getirip bekledim sorun devam ediyor. Tamirci çağırmadan yapabileceğim bişey var mı?

Anakarttaki Kondansatörler kontrol edilmelli

1000x1000_thumb_btm0714067a061e6f6fb2cdf.jpg

Son düzenleme:

Hocam 30 saniye kadar çalışıp durdu. 15 dakika kadar sonrada normal çalışmaya başladı. Şimdi soğutuyor umarım normale dönmüştür.

Anakart resmindeki kırmızı çemberler ürkütücü :sirit

Ben de böyle çizerdim fotoda ,hanım "iyi ki yol çizgisi çizeri olarak çalışmıyordun" derdi ,artık demiyor :kiskis
Arabalar azıcık dans etse fena mı yani, sanata gereken değer verilmiyor deseydin. :dry :kiskis

Kartı söktüm büyük olan soldaki kondansatör şişmiş. Bunun değişimi için ne kadar ödeme kabul edilebilir? Tamir için 400 lira istediler 1 yıl garanti verdileri için. İnternet üzerinde 0 ürün 375-400 lira civarında satılıyor. Ne yapmalıyım?

Kartı söktüm büyük olan soldaki kondansatör şişmiş. Bunun değişimi için ne kadar ödeme kabul edilebilir? Tamir için 400 lira istediler 1 yıl garanti verdileri için. İnternet üzerinde 0 ürün 375-400 lira civarında satılıyor. Ne yapmalıyım?
Kartı elektronikçinin birine götürün cüzi bir miktara 5 Dakikada değiştirir. Kartı sökerken soketleri yanlış takmamak için fotoğrafını çekin.

Hocam 30 saniye kadar çalışıp durdu. 15 dakika kadar sonrada normal çalışmaya başladı. Şimdi soğutuyor umarım normale dönmüştür.
Cihaz kendini korumaya almış . Aynı dolap bizde var . Normal bir durum . Gerçiği eski bir konu

Geri
Üst Alt