Hoover kurutma makinesi

S Çevrimdışı

smartpin

Yeni Üye
14 Kas 2020
21
46
Arkadaşlar merhaba,
Kurutma makinesi hic anladığım bir cihaz degil,Asagidaki cihazlardan birini bu aksam alacagim hangisini tavsiye edersiniz birbirine gore artısı eksisi varmıdır? Tesekkur ederim

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
252
45
hoover markasının yedek parca ve servıs sıkıntısı oldugunu son zamanlarda cok duymaya basladım ,bu paraya ALTUS tercıh ederım

G Çevrimdışı

gurur

Yeni Üye
21 Mar 2017
52
Aldınız mı? Bende düşünüyorum hoover ama korkuyorum onun yerine 10 kg değil de 8 kg profilo mu alsam diyorum. Çok fark eder mi 3 kişilik bir aileyiz

akdrhmz Çevrimdışı

akdrhmz 

Aktif Üye
25 Eyl 2018
76
37
evet arkadaşlar hoover alan var mı acaba? bende yeni aldım henüz elime ulaşmadı. sitesinden sorguladığımda 50 km civarımdaki tek servisin benim yaşadığım ilçede olduğunu görünce sorun yaşarsam eğer diye bir sevinmedim değil ama. genel olarak nasıl cihazdır servis sorununu çıkarırsak?

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,081
31
İki yıl kadar önce hoover ve aynı fiyattaki altus alternatifi arasında kalmıştım. Hoover daha şık ve daha özellikli olduğu halde altus aldım. Bugün kurutma makinemden çok memnunum. Keşke şu özelliği bu özelliği olsa diye bi düşüncem yok. O bağlamda iyi düşünün. İlk heveste bol özellik cazip gözükebilir ama dayanıklı ev eşyalarında satış sonrası süreç daha önemli. Zaten cicim aylarından sonra ıvır zıvır özelliklerinin bir önemi kalmıyor. Bulaşık makinemdeki katlanır üst çekmeceyi mesela ilk 3 ay dışında hiç kullanmadık. Robot süpürgenin silme özelliğini de neredeyse hiç kullanmıyoruz. Bu özelliklere boşuna para ödedik zamanında.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
856
Ben aldığım makinelerin 37 yıldır bütün özelliklerini kullanıyorum.
Bütün programları ayrı ayrı derecelerde bütün kombinasyonları ile.
O yüzden en iyisini almaya bakıyorum.

K Çevrimdışı

KingOfShadow 

Aktif Üye
13 Kas 2021
261
23
İki yıl kadar önce hoover ve aynı fiyattaki altus alternatifi arasında kalmıştım. Hoover daha şık ve daha özellikli olduğu halde altus aldım. Bugün kurutma makinemden çok memnunum. Keşke şu özelliği bu özelliği olsa diye bi düşüncem yok. O bağlamda iyi düşünün. İlk heveste bol özellik cazip gözükebilir ama dayanıklı ev eşyalarında satış sonrası süreç daha önemli. Zaten cicim aylarından sonra ıvır zıvır özelliklerinin bir önemi kalmıyor. Bulaşık makinemdeki katlanır üst çekmeceyi mesela ilk 3 ay dışında hiç kullanmadık. Robot süpürgenin silme özelliğini de neredeyse hiç kullanmıyoruz. Bu özelliklere boşuna para ödedik zamanında.
Ne demek silme özelliği boş olmazsa olmazdır robot süpürge de diğer türlü pilli gırgır ust seviye robot süpürgeler inanılmaz temizlik yapiyor bende xiaomi x20plus var 20bin e aldim 40 50bin tl lik robotlar da fiyatını hak ediyor ama 2 seneye kat kat daha iyileri çıkacak muhtemelen inanılmaz gelisiyorlar mesela 2 sene önce 4000pa en pahalisiydi simdi en dandikleri 7 8 bin pa 22bin pa modeller var

Geri
Üst Alt