F
firildak66
Aktif Üye
- 14 Eki 2018
- 196
- 39
Honor 8A incelemesi;
Moderatör tarafında düzenlendi:
1 aydır kullanıyoruz saydığın tek bir problem bile olmadı yeni nesil mediatek işlemci buMediatek işlemcili telefon kesinlikle almam şebeke sorunları hat safha da ülkemizde ki operatörlerin frekans bandıyla tam anlamıyla uyumlu değil çok ısınıyor ve batarya düşmanı.
1 aydır kullanıyoruz saydığın tek bir problem bile olmadı yeni nesil mediatek işlemci bu
işte kullanıyorum canavar gibi çekiyor yok bi sorun başka kulanan varsa da yazsınLte modun da diğer yonga setlerine göre çekim gücü daha zayıf bir çok model test ettim mediatek sıkıntılı bir işlemci huawei modellerinin kendi işlemcisi olan kirin ve snapdragon işlemcili modelleri tercih edilmeli bende şuan honor 9 lite var tüm sorunlarım son buldu.
Mobil cihaz forumlarını okuyun bir çok şebeke şikayeti olduğunu görürsünüz işlemcinin yeni nesil olduğunu biliyorum ülkemizde ki operatörlerle bir uyuşmazlığı var mediatek'in.
bu yeni nesili emin olun eskisi gibi değilBir kez Mtk işlemcili telefon kullandım bir daha tövbe dedirtti sağolsun... Şarj düşmanı mübarekler... Almayın aldırtmayın mümkünse.
bu yeni nesili emin olun eskisi gibi değil