Honor 8A 1300 TL A101 de Hem de Damla Çentik

A Çevrimdışı

aktuelurunler

Yeni Üye
21 Nis 2019
4
44
Tekrar geliyor.
A101-25-Nisan-AktC3BCel-En-Yeni-C4B0ndirim-SayfasC4B1-1.jpg

Honor 8A hakikaten 2019 tasarımlarını yansıtan bir cihaz. zaten bu ürünü sürekli olarak sunuyor. 2 haftada baze 3 haftada bir kataloglarda görüyorum. Alınabilir bi ürün, fiyatı da iyi. 25 Nisanda da sunmuş. Bakalım sıradaki ne zamana olacak...

Moderatör tarafında düzenlendi:
T Çevrimdışı

Towarscke 

Aktif Üye
20 Kas 2018
296
33
Mediatek işlemcili telefon kesinlikle almam şebeke sorunları hat safha da ülkemizde ki operatörlerin frekans bandıyla tam anlamıyla uyumlu değil çok ısınıyor ve batarya düşmanı.

F Çevrimdışı

firildak66

Aktif Üye
14 Eki 2018
196
39
Mediatek işlemcili telefon kesinlikle almam şebeke sorunları hat safha da ülkemizde ki operatörlerin frekans bandıyla tam anlamıyla uyumlu değil çok ısınıyor ve batarya düşmanı.
1 aydır kullanıyoruz saydığın tek bir problem bile olmadı yeni nesil mediatek işlemci bu

T Çevrimdışı

Towarscke 

Aktif Üye
20 Kas 2018
296
33
1 aydır kullanıyoruz saydığın tek bir problem bile olmadı yeni nesil mediatek işlemci bu

Lte modun da diğer yonga setlerine göre çekim gücü daha zayıf bir çok model test ettim mediatek sıkıntılı bir işlemci huawei modellerinin kendi işlemcisi olan kirin ve snapdragon işlemcili modelleri tercih edilmeli bende şuan honor 9 lite var tüm sorunlarım son buldu.

Mobil cihaz forumlarını okuyun bir çok şebeke şikayeti olduğunu görürsünüz işlemcinin yeni nesil olduğunu biliyorum ülkemizde ki operatörlerle bir uyuşmazlığı var mediatek'in.

F Çevrimdışı

firildak66

Aktif Üye
14 Eki 2018
196
39
Lte modun da diğer yonga setlerine göre çekim gücü daha zayıf bir çok model test ettim mediatek sıkıntılı bir işlemci huawei modellerinin kendi işlemcisi olan kirin ve snapdragon işlemcili modelleri tercih edilmeli bende şuan honor 9 lite var tüm sorunlarım son buldu.

Mobil cihaz forumlarını okuyun bir çok şebeke şikayeti olduğunu görürsünüz işlemcinin yeni nesil olduğunu biliyorum ülkemizde ki operatörlerle bir uyuşmazlığı var mediatek'in.
işte kullanıyorum canavar gibi çekiyor yok bi sorun başka kulanan varsa da yazsın

T Çevrimdışı

Towarscke 

Aktif Üye
20 Kas 2018
296
33
Ben çekmiyor demiyorum diğer chipsetler gibi sinyal yakalama başarısı yok daha zayıf sizde 3 diş çekiyorsa snapdragonlu cihazda 5 diş çekiyor.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bir kez Mtk işlemcili telefon kullandım bir daha tövbe dedirtti sağolsun... Şarj düşmanı mübarekler... Almayın aldırtmayın mümkünse.

Geri
Üst Alt