Barış Bayraktar
Aktif Üye
- 23 Mar 2022
- 381
- 25
Şu an stoklarda yok, sizce tekrar girer mi?
Neden?Bir dönem bende Samsung A73 ile Honor 70 arasında kalıp a73 almıştım.
Samsung aynı Apple gibi ekosisteme sahipNeden?
Honor 70 biraz daha iyi. A73 daha mı ucuzdu?
Şu launcheri bi anlayamadım herkes çok seviyor ben bir fark görmüyorum hepsi güzelSamsung aynı Apple gibi ekosisteme sahip
(kulaklık, saat) ayrıca Samsung kullandığı Launcher One UI alışan başka launcher kullanmak istemez.
En iyisi saf Android (12 ve sonrası) bence de mesela.Şu launcheri bi anlayamadım herkes çok seviyor ben bir fark görmüyorum hepsi güzel
Pixel'deki dimi? Bence o da sadece tema gibi yani olmazsa olmaz ekstra bi katkıları yada bi farklılıkları yok herhalde. Yada ben göremedim.En iyisi saf Android (12 ve sonrası) bence de mesela.
Misal xiaomi beni verem ediyor.Şu launcheri bi anlayamadım herkes çok seviyor ben bir fark görmüyorum hepsi güzel
Evet, PixelPixel'deki dimi? Bence o da sadece tema gibi yani olmazsa olmaz ekstra bi katkıları yada bi farklılıkları yok herhalde. Yada ben göremedim.
Benim Mi 9T'ye 5-6 ay önce crDroid rom attım daha iyi oldu. 1.5-2 sene daha gider. Bu bozulunca da ülkede olmasa da Sahibinden'de kayıtlı Pixeller var. Onlardan alacağım.Huawei telefonlar çok güzel, son kurlarla fiyatlarına bakmadım ama; bence F/P kategorisinde.
Ama ambargo nedeniyle tercih edilemiyor.
Harmony OS zaten Android ama Huawei Appgallery'den uygulama edinmek ve uygulamalara güncelleme gelmesi sıkıntılı.
Özellikle bankacılık işlemleri konusunda sıkıntı yaşayanlar duydum.
Şu anki telefonum, Realme XT, işimi görüyor.
Telefon değiştirirsem muhtemelen Samsung alırım.
UI kararlı benim anladığım kadarıyla.
Xiaomi MIUI ile telefonları öldürmenin derdinde bence.
Epey boş, Kimovil ve GSM Arena'dan bakın.A73 4yil güncelleme garantisi ile geliyor, yaygın servis ağı var, karşılaştırmalardada 2tik önde idi.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.