teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bence hiç elleme bunu,sanırım yeni yazılımı da yok ,çok da getirisi olacağını sanmıyorum açıkçası,yani bir artısı olmayacak belki de çöküp elinde kalacak2016 sürümü var çok eski
Bence hiç elleme bunu,sanırım yeni yazılımı da yok ,çok da getirisi olacağını sanmıyorum açıkçası,yani bir artısı olmayacak belki de çöküp elinde kalacak2016 sürümü var çok eski
Bende yok maalesef, hepsini sildim ama belki diğer dostlarda vardır ,gerçi bendeki cihazda pek bir şey yapamamıştım ,sonra köydeki evi satmadan önce tüplü tv ile uyduyu komşuma vermiştim tarlada gece sulama için nöbetteyken kullansın diyevarmı yazılım hocam hd kanllar için ve xtream codes için yazılımı
acaba yardım edebilme şanısnız varmı belki bir umut xtream codes iptv destekli olsa çok iyi olur şimiden teşekürlerBende yok maalesef, hepsini sildim ama belki diğer dostlarda vardır ,gerçi bendeki cihazda pek bir şey yapamamıştım ,sonra köydeki evi satmadan önce tüplü tv ile uyduyu komşuma vermiştim tarlada gece sulama için nöbetteyken kullansın diye
İnan bende bu kodlu cihaz yazılımı yok ,olsa neden vermeyeyim , hele bir de yapılan işlem karşı tarafta kullanabilir olunca mutlu olan biriyim , hatta sadece bu cihazlar için de değil ,tüm elden çıkarttığım cihazların yazılımlarını sildim çünkü 250 gb ssd var ,yerim kalmadı artık,neler indirmişim neleracaba yardım edebilme şanısnız varmı belki bir umut xtream codes iptv destekli olsa çok iyi olur şimiden teşekürler
alo abi sen bizdede vardı bundan ama yandı a101den almıştı babamİnan bende bu kodlu cihaz yazılımı yok ,olsa neden vermeyeyim , hele bir de yapılan işlem karşı tarafta kullanabilir olunca mutlu olan biriyim , hatta sadece bu cihazlar için de değil ,tüm elden çıkarttığım cihazların yazılımlarını sildim çünkü 250 gb ssd var ,yerim kalmadı artık,neler indirmişim neler
" sen bizdede vardı " ee ne oldu bunlara sonraalo abi sen bizdede vardı bundan ama yandı a101den almıştı babam
yok oldu" sen bizdede vardı " ee ne oldu bunlara sonra
Biliyordum ama unuttum kullanmadığım için.merhabalar değerli adminler hometech 1050se ccam sunucu ayarlarını elle giremiyorum usb ile yüklememi istiyor cfg dosyası varmı bilen acaba yardımlarınızı bekliyorum
Linki yeniledim. Yazılımı indirebilirsiniz.hometech 1050se yazılımı çöktü paylaştığınız linkten indiremiyorum sizden ricam linki yenileyebilirmisiniz