Homatics Sitesi Çok Özel İndirim kodu Alan aldı :))

PCTeknikElektronik

Aktif Üye
Puan 63
Çözümler 0
PCTeknikElektronik
🔥Homatics Sitesin'de Geçerli En Baba İndirim Kodu Tavsiye Forumu farkı ile Süper fırsat🔥

Aşağıdaki ürünleri Bu kod ile çok uygun alabilirsiniz Dayanamadım Paylaştım Herkes Alsın diye..
Edit: %15 indirim yapıyordu Firma indirimi %10 çekmiş Sanslı olan arkadaşlar %15 indirimli satın aldı.

homatics.jpg

Mevcut kampaya bitiği için kod Güncellenmiştir. %10 indirim aşağıdaki kod site geneli geçerlidir.

İndirim Kodu: TAVSIYEFORUMU

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kaç liraya düşüyor bununla. İkna eder mi almaya :hihi

Hocam R 4K siparişi vermiştim 1 hafta önce. R plus siparişi versem R yi iade edebilir miyim sizce ?

Hocam R 4K siparişi vermiştim 1 hafta önce. R plus siparişi versem R yi iade edebilir miyim sizce ?
İkinci el sitelerinde satabilirsin TR'den aldıysan iade edersin. Homatics sitesinden aldıysan iade yok arıza durumda 1 yıl garantisi var değişim yapıyorlar.

İkinci el sitelerinde satabilirsin TR'den aldıysan iade edersin. Homatics sitesinden aldıysan iade yok arıza durumda 1 yıl garantisi var değişim yapıyorlar.
Homatics sitesinden almıştım ama henüz elime ulaşmamıştı hocam. Nasip R modeli demekki 😊

Gelen e-postayı ID Number :xxxxxxxxx TC kimlik numaranızı yazıp cevaplayın hemen kargoya veriliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
%15 indirimden faydalanan şanslı arkadaşlar yazsın kimler aldı %15 indirim yapan özel indirim kodumuz firma Tarafından %10 düşürülmüş dediğim gibi alanlar aldı satın alan herkese hayırlı olsun güle güle kullanın.

Yeni indirimler kampanyalar olduğunda paylaşılacaktır.

plus 22.5 dolar indirim le almıştım 15 dolar olmuş

yabancı biri telegram da paylaşmış bu kodu firma fark etti bence

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt