The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,293
Homatics Dongle G 4K
Özellikler
Üretici: Sei Robotics
Model: SEI700DHG
İşlemci: Amlogic S905Y4 ARM A35 2ghz
GPU: Mali G31
RAM: 2GB DDR4
Depolama: 8GB
Sistem: Android 11
Video Çıkışı: HDMI 2.1
Wifi: 2.4ghz/5ghz
Bluetooth: BT 5.0
USB: 1 adet usb-c
Video: HDR – HDR10+, HDR, HLG ( AV1, VP9, H.264, H.265 (HEVC)
Audio: Digital audio via HDMI;Codec – AAC & HE-AAC; Dolby Digital & Dolby Digital Plus & MS12; Dolby Atmos, DTS HD
Ethernet: Var
Google Sertifika: Var
Netflix Sertifika: Var
Netflix
Prime Video
Disney+
Cihazı kurcalamaya başladım ve daha açılışta büyük bir sürprizle karşılaştım, cihaz Google Tv arayüzüyle açılıyor ve cihazdada Google Tv arayüzü mevcut hemen aşağıya resmi bırakıyorum. Gayet sağlıklı ve stabil çalıştığınıda belirteyim.
Cihaz stick cihaz sınıfına giriyor, gerçekten çok şık bir tasarımı var, zaten Homatics cihazlarının tasarımları gerçekten çok güzel. Bu cihazdada bunu net bir şekilde görüyoruz, malzeme kalitesi ise tartışılmaz. Dongle G 4K da S905Y4 işlemci olduğunu görüyoruz, bunu Mali G-31 grafik birimi ile destekliyor, 2GB DDR4 Ram ve 32GB Depolamaya sahip.
Dongle G de beğendiğim bir başka nokta ise HDR aç, kapa mevcut. Genelde bu tür cihazlarda devamlı açık geliyor ve bu hiç istemediğimiz birşey. Neyse ki bu üründe HDR aç, kapa seçeneğimiz mevcut.
Ayrıca belirtelim Dongle G HDR10+ destekli, ayrıca Dolby Atmos, Dolby Audio, Dolby Digital Plus desteğide var. Ses ayarlarından Manuel seçtiğimizde istediğimiz ses formatını aktif veya pasif yapabiliyoruz.
Home tuşuna iki kere ard arda basınca arka planda çalışan uygulamaları kapatabiliyoruz.
Stick bir ürün olmasına rağmen Dongle G de Ethernet Lan çıkışı olduğunu görüyoruz, bu gerçekten güzel bir artı olmuş. Wifi 5ghz desteği olduğunuda belirteyim. 1 adet type c usb çıkışıda var, buradan cihaza harici bellek bağlayabiliyoruz. Homatics tuner bende bulunmadığı için deneme yapamıyorum, ancak type c çıkışında diğer cihazlarda olan anten işareti yok. Sanırım sadece usb bellek, air kumanda, mouse v.s bağlamak için kullanılacak. Cihaz adaptörüne gelecek olursak 5.0v 1.0 amper kaliteli bir adaptörümüz var, yanındada micro uçlu 1.5m uzunluğunda güç kablosu bulunuyor.
Hemen almak isteyenler için
TAVSIYEFORUMU koduyla %15 ndirimli kargo+vergi dahil
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: