The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
@TC Yıldırım cevabı vermişThe_SreT buna Type c 4K tuner alınırsa çalışır mı.
@TC Yıldırım cevabı vermişThe_SreT buna Type c 4K tuner alınırsa çalışır mı.
Ne 3.850 TL mi ? Piyasa nerelere gitmiş... 2.800'e Apple TV 4K alarak büyük iş yapmışım gerçektenFazlasıyla eder hemde, şuan Türkiye'de 3850 tl fiyatla satılıyor. 2526 TL bu fiyata kaçırmayın derim.
Doğru bir hamle yapmışsın ama, yinede Android özgürlük diyorum verdiğimiz bağlantıdan 2500 - 2600 tl civarında alınabiliyor cihaz, indirim kuponuyla. Dolara bağlı tabi bu fiyatNe 3.850 TL mi ? Piyasa nerelere gitmiş... 2.800'e Apple TV 4K alarak büyük iş yapmışım gerçekten
Mert Temizer den beklenen efsane inceleme geldi
Video başlığa sabitlenmiştir Eline, emeğine sağlık harika bir inceleme olmuş
Nvidia Shield haricinde beğendiğim başka bir Android medya oynatıcı yok. Android güzel de arada takılıyor, deli ediyor beni. Televizyonu ayda 1-2 kez yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Doğru bir hamle yapmışsın ama, yinede Android özgürlük diyorum verdiğimiz bağlantıdan 2500 - 2600 tl civarında alınabiliyor cihaz, indirim kuponuyla. Dolara bağlı tabi bu fiyat
Kötü cihazlara denk gelmişsin sanırım bu cihazı denemeni tavsiye ederim. Alışılmışın dışında, bir çok Android cihazı bizzat kullanıyorum, inceliyorum. Bu gerçekten farklıNvidia Shield haricinde beğendiğim başka bir Android medya oynatıcı yok. Android güzel de arada takılıyor, deli ediyor beni. Televizyonu ayda 1-2 kez yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.
Hayırlı olsun hocam, alırken not olarak My ID Number: XXXXXXXX not yazabilirsiniz. Yazmazsanızda mail olarak istiyorlar dediğiniz gibiDün itibari ile 2626 tl ye firmadan sipariş verdim. Bugün TCkimlik numaramı istediler.
İnceleme için teşekkürler.The_SreT buna Type c 4K tuner alınırsa çalışır mı.
Evet sıkıntısız çalışırİnceleme için teşekkürler.
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum.
Botech için satılan tuner bunda stabil bir şekilde tkgs aktif olarak çalışırsa direkt satın alabilirim.
Ben öyle kullanıyorum ama tkgs yok şuanİnceleme için teşekkürler.
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum.
Botech için satılan tuner bunda stabil bir şekilde tkgs aktif olarak çalışırsa direkt satın alabilirim.
Herşey dahilHomatics'in sitesinden indirimle 135 dolara geliyor. Vergiler filan dahil mi?