Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Resim ve ses işlemede daha yetenekli diye düşünüyorum.Realtek güzel olabilir patron. Nasıldır onların performansı?
Resim ve ses işlemede daha yetenekli diye düşünüyorum.Realtek güzel olabilir patron. Nasıldır onların performansı?
Bende hem Homatics Plus var hem de Apple TV 4K son jenerasyon. İkisi arasında görüntü kalitesi olarak apple lehine belirgin fark var.Resim ve ses işlemede daha yetenekli diye düşünüyorum.
Realtek de daha çok işleme üzerine performansa önem veriyor sanki.Bende hem Homatics Plus var hem de Apple TV 4K son jenerasyon. İkisi arasında görüntü kalitesi olarak apple lehine belirgin fark var.
Sizin yoruma o nedenle katılıyorum. zira amlogic kaliteden daha çok performans işlemcisi gibi. Yani Herşeyi çalıştırsın, uyumlu olsun, bunun sonucunda da kaliteden bir tık feragat edilebilir mantığında diye düşünüyorum. Realtek o anlamda daha fazlasını hayal ettiriyor.
Hocam forum indirimiyle cihazdan aldım, mi boxtan sonra çok beğendim gayet akıcı gerçekten.Evet öyle albanez hocam
Eksik gördüğümüz bazı özellikler vardı firmaya iletmiştik hemen yaptılar.
Arkaplan aç kapat arkaplanda uygulamalar arası geçiş. Plus için led aç kapat led ışık şiddeti düşürme gibi yeni özellikler eklendi beta testleri bitince herkese gelecek şimdi test ediliyor.
Homatics ne istersek imkan varsa yapıyor.
Firmanın tüketici isteklerini yerine getirmesi çok güzel. Çok ilgili firma
Yakında güncelleme gelecek ana sayfa tuşuna çift tıklayınca kapatılacak. Güncelleme bekleyin.Hocam forum indirimiyle cihazdan aldım, mi boxtan sonra çok beğendim gayet akıcı gerçekten.
Ancak arka planda çalışan uygulamaları kapatma ile ilgili hiç bir bölüm bulamadım, bunu nasıl yapabilirim?
O kumandadan alan fazla olmadı, sanırım fiyatı yüksek bulunuyorHomatics box r 4k ile premium kumanda kullanan arkadaşlar kontrol etme şansınız var mı, Turkcell Tvplus güncelleme gelmiş kanallar rakamsal olarak sıralama yapılmış, ch + - tuşları ile önceki sonraki kanal geçişi yapılabiliyor, acaba numaretik tuşlarla basılan kanal sırasına göre değiştirme yapılabiliyor mu? Öyleyse premium kumanda sipariş vermek istiyorum. Teşekkürler
Alanlardan birisi görürse belki bilgi edinebiliriz diye umuyorumO kumandadan alan fazla olmadı, sanırım fiyatı yüksek bulunuyor
Tipi güzel ama fiyatı da güzel.O kumandadan alan fazla olmadı, sanırım fiyatı yüksek bulunuyor
hem siparişi vermişsiniz, hem akıl istiyorsunuz. nasıl yani üstat?yaw Beyler birisi akıl versin
bende de Airmouse ve Ugoos v.s kulanda var ama "sayılar" yok!
arada normal kumandayı kullanıyorum sayılar için!
şimdi yeni bir kumanda sipariş ettim Ali den bu sefer sayılı filan
G20S Pro modeli