hl49fil403 açılmıyor

umutozturk51

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
umutozturk51
merhabalar a101 den almış olduğum hi level hl49fil403 tv ye usb ile kanal listesi yükleme yapıyordum. tv kapanıp tekrar açılırken renkli topların olduğu bölümde takılı kaldı. resetleme olmuyor o bölümde takılı kalıyor. renkli toplar hareket ediyor ama devamı gelmiyor. tv yi nasıl açabilirim acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

HI-LEVEL HL49FIL403-TNR
TRHLDLD049456900005692

TV arkasındaki bilgiler bu şekilde

Linkteki açıklamalar işinize yarayabilir.

ilginiz için öncelikler çok teşekkür ediyorum. orada yazılanları yaptım ama güvenli mod a geçmedi üstadım. başka ne yapabiliriz

ilginiz için öncelikler çok teşekkür ediyorum. orada yazılanları yaptım ama güvenli mod a geçmedi üstadım. başka ne yapabiliriz
Sunny üretimi olduğu için o markaya biraz uzağım ilgilenen arkadaşlar size bilgi verecektir.

yönlendirebileceğiz bir arkadaş var mıdır üstadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Adem Helvacı hocam yardımcı olabilirsen çok çok sevinirim

Son düzenleme:
Vestel için olan dosyayı Sunny'e atmaya çalışmadınız değil mi?

ilginiz için teşekkür ediyorum emin değilim barış bey. düzelme şansı yok mudur acaba tv nin. bir yolu var mıdır.

ilginiz için teşekkür ediyorum emin değilim barış bey. düzelme şansı yok mudur acaba tv nin. bir yolu var mıdır.
Bu forumda genelde Vestel ve üretimi markaların yazılımı ve listeleri paylaşılır.
Vestel üretimi Hi-Level'ın dosyasını yüklemeye kalktıysanız ondan olmuş olabilir.
Servisten veya Sunny'den destek almanız gerekecek.

tüm ilgili arkadaşlara teşekkür ediyorum. çözüm bulamadım tek çare servis maalesef.

Servise gidin, böyle kaldı diyin.
Size usb ile verir, yükleme yöntemini de anlatır belki.
Yazılımı bizde yok maalesef.

Merhaba. Hı level HL49FIL403-TNR MARKA tv ye, fabrika ayarlarına dön dedim sonra tv dondu bende elektrik fişini çektim sonra açmaya çalıştığımda hiçbir şekilde açılmadı. Tv nin alt kısmında ışık sürekli yanıyor ama kumandadan vs açma yapmıyor. sanırım yazılım çöktü. yazılıma ihtiyacım var yardımcı olur musunuz lütfen

WhatsApp-Image-2026-01-21-at-13.01.199d9839667d054fb4.jpg

Geri
Üst Alt