Ü Çevrimdışı ümitulusoy Yeni Üye 14 Ağu 2023 5 40 17 May 2025 #15 selamın aleyküm abim bu 13AT403 SUNNY kartın yazılımını indiremedim yardımcı olurmusunuz nasıl talep olusturulack bir türlü yapamadım
selamın aleyküm abim bu 13AT403 SUNNY kartın yazılımını indiremedim yardımcı olurmusunuz nasıl talep olusturulack bir türlü yapamadım
E Çevrimdışı ersanli Yeni Üye 16 Ağu 2024 5 47 8 Ağu 2025 #16 mrtgltknnn' Alıntı: Üstad bir çözüm bulabildin mi aynı sorun bendede mevcut Genişletmek için tıkla ... Yok malesef 5 ayrı bellekle denedim artık belleğide görmüyor. Sanırım emmc tekrar yüklemek lazımmış ama o yazılımı bulaöadım
mrtgltknnn' Alıntı: Üstad bir çözüm bulabildin mi aynı sorun bendede mevcut Genişletmek için tıkla ... Yok malesef 5 ayrı bellekle denedim artık belleğide görmüyor. Sanırım emmc tekrar yüklemek lazımmış ama o yazılımı bulaöadım
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 23,751 9 Ağu 2025 #17 ersanli' Alıntı: Yok malesef 5 ayrı bellekle denedim artık belleğide görmüyor. Sanırım emmc tekrar yüklemek lazımmış ama o yazılımı bulaöadım Genişletmek için tıkla ... EMMC değişecek süresi dolmuş. jacabojacabo usta bu değişimi ücret karşılığı yapıyor.
ersanli' Alıntı: Yok malesef 5 ayrı bellekle denedim artık belleğide görmüyor. Sanırım emmc tekrar yüklemek lazımmış ama o yazılımı bulaöadım Genişletmek için tıkla ... EMMC değişecek süresi dolmuş. jacabojacabo usta bu değişimi ücret karşılığı yapıyor.