T
teksaslii16
Yeni Üye
- 26 May 2024
- 5
- 31
HiLevel Tv dün akşam fabrika ayarlarına geri döndürdükten sonra açılış ekranında kaldı sanırım bootlopta kalıyor gerekli olan yazılım var mıdır teşekkür ederim
Anakart ve panel bilgileri gerekli...
Anakart ve panel bilgileri gerekli...
Açamadığım için anakarta erişim sağlayamıyorum HD’mi kısmından kurtaramadım bir türlü
Buna erişim sağlayabildim ama doğru mudur
Deniyorum teşekkür ederimKullanıcılar için gizli metin: teksaslii16
1-Linkteki yazılımı indirin.
2-Winrar ile sıkıştırılmış dosyayı ayıklayın.
3-Ayıkladığınız dosyayı boş bir flash belleğe kopyalayın.
4-Flash belleği tv nin usb girişine takın.
5-Tv nin fişini prize takın yükleme işlemi otomatik başlayacaktır.
6-Yükleme işlemi bitene kadar tv ye müdahale etmeyin, yükleme bitince tv kendiliğinden açılacaktır.
Kolay gelsin...
Hocam hiç bir şekilde yükleme başlamıyor. Usb 16 Gb, biçimlendirdim ancak fişe taktığım da da cihazı çalıştırsam bile manuel bir şekilde yükleme başlamıyor başka usb ile mi denemeliyim?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
1-Linkteki yazılımı indirin.
2-Winrar ile sıkıştırılmış dosyayı ayıklayın.
3-Ayıkladığınız dosyayı boş bir flash belleğe kopyalayın.
4-Flash belleği tv nin usb girişine takın.
5-Tv nin fişini prize takın yükleme işlemi otomatik başlayacaktır.
6-Yükleme işlemi bitene kadar tv ye müdahale etmeyin, yükleme bitince tv kendiliğinden açılacaktır.
Kolay gelsin...
Boyutu 4gb yi geçmeyen mümkünse sandisk marka flash bellek ile deneyin.Deniyorum teşekkür ederim
Hocam hiç bir şekilde yükleme başlamıyor. Usb 16 Gb, biçimlendirdim ancak fişe taktığım da da cihazı çalıştırsam bile manuel bir şekilde yükleme başlamıyor başka usb ile mi denemeliyim?
Hakkınızı helal edin uğraştırdım sizi de çok teşekkür ederimBoyutu 4gb yi geçmeyen mümkünse sandisk marka flash bellek ile deneyin.
Başka bir yazılım daha upload ediyorum onuda denersiniz.
Usb bellek bootable( önyükleme modu) olmamalı,olursa tv açılışta usb yi görmez.Deniyorum teşekkür ederim
Hocam hiç bir şekilde yükleme başlamıyor. Usb 16 Gb, biçimlendirdim ancak fişe taktığım da da cihazı çalıştırsam bile manuel bir şekilde yükleme başlamıyor başka usb ile mi denemeliyim?
Merhaba ustam, hl49fil403/0216 tv'in açılışta(tv for android yazısında) takıldı stand by ışığı yanıp sönüyor. Anakart 13at403 panel samsung. Geçen seneki yazılım (install failed! General error! Diyetek) takılıyor. Güncel bir yazılım mı istiyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler
Farklı USB bellek denediniz mi?
Merhaba ustam, hl49fil403/0216 tv'in açılışta(tv for android yazısında) takıldı stand by ışığı yanıp sönüyor. Anakart 13at403 panel samsung. Geçen seneki yazılım (install failed! General error! Diyetek) takılıyor. Güncel bir yazılım mı istiyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler
Farklı USB bellek denediniz mi?
USB bellek doğru biçimlendirildi mi?
Tek kullanımlık yazılım olmaz, başka nedenler vardır Genel hatada ne yazıyor,sadece "genel hata" mı yazıyorEvet iki ayrı bellekte denedim, geçen sene yüklemiştim aynı bellekten aynı yazılımı.Güncel yükleme yapmış bir yazılım varsa onunla deneyeyim.Yazılım sanki tek kullanımlık gibi, yüklerken takılmıyor yüklemenin en başında "genel hata" uyarısı veriyor.Bu yazılımı geçen sene yüklediğimde çok stabil di.Kanal kayması internette takılma yavaşlama kalmamıştı.
İnstall failed!Tek kullanımlık yazılım olmaz, başka nedenler vardır Genel hatada ne yazıyor,sadece "genel hata" mı yazıyor