mb140 için pek önemi yokçok tesekkür ederim işe yaradı tv açıldı çekirdek yazılıma gerek varmı full den sonra
Merhabalar aynı model televizyonumda ekran ters döndü ve düzeltemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Sorun çözüldü. Çok teşekkür ederim.full yükleme anlatım;tıklayınızKullanıcılar için gizli metin: fikoloji
Ekrana dikkatli bakınız, panel de bir hareketlilik sezerseniz ledleriniz yanmıyor olabilir.merhaba aynı model tvde ses var görüntü yok sorun ne olabilir garanti biteli 1 ay oldu
ekranda herhangi bir hareket yoktu tvyi açınca parlamada olmuyor. sadece ses geliyor görüntü sıfırEkrana dikkatli bakınız, panel de bir hareketlilik sezerseniz ledleriniz yanmıyor olabilir.
Eğer TV açınca ekranda parlama yani aydınlatma oluyirsa osd yoktur bu da şu demek oluyor panel arızası.
Bu ikisinden birisi kesinlikle olmalıdır. Dikkatli bakınız.ekranda herhangi bir hareket yoktu tvyi açınca parlamada olmuyor. sadece ses geliyor görüntü sıfır
dün akşam flaş ile izledim hareket göremedim sanki koyu ışık var gibiydi. fişi çıkarıp taktım defalarca parlama hiç olmadı ama hep ses geliyorduBu ikisinden birisi kesinlikle olmalıdır. Dikkatli bakınız.
Ekrana gerekirse telefon flasinizi açınız ekrana yansıtıp dikkatli izleyiniz