Teşekkür ederim ,çok iyiyiz ailecekMerhaba teraspy ustam görüşmeyeli iyisindir inşaallah cihaza rs232 den yazılım deniyordum ondan sonra ne olduysa oldu cihaz göz kırmızı da kaldı açılmıyor
DDR seçimini yapıyor musun ,veya her türlü ddr ile denedin mi? ,ayrıca işlemci 1506T mi sendeki cihazda acabaustam ben dump almamıştım bunuZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.orginal yazılım diye buldum
bu iseZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yüklemeye çalıştığım
Hımmm, aklıma bir şey gelmiyor inan ,benim hometech olayına benziyor ,sonunda flash bozmuştum ,o da 1506t idi.Evet ddr 2 seçtim bu zamana kadar çok 1506t yazılımını yükledim ilk defa böyle birşey ile karşılaştım
Hangi yazılım bu acaba,link varsa yaz indirip deneyeyim (yarın tabii)ustam canın sağolsun bir sorum daha olacak Gx6605s HW203 Free Server bunu bendeki sizinle zamanında çok uğraştığım gx6605s cihazıma yükledim içinde iptv var 1 yıl scam var aslında benim amacım youtube içinde youtube de var ama ok yapınca keyboard çıkıyor buraya youtube apikey mi yazacağız evet ise api key 39 karakter keyboard max 30 karakter
Tamam ,yarın göz atarımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.ustam yazılım bu ben yazılım içinde senin verdiğin program ile keymap dosyasını kendi kumandam ile değiştirdim
Evet ,maalesef yazılım hello olduğundan bendeki ve evdeki diğer 2 telefondan karekod okunmuyor ,okunmadığı için de cihaza giremedimUstam gözatabildinizmi