Hi level youtube açmama sorunu.....

O Çevrimdışı

Okyay 

Yeni Üye
13 May 2020
3
51
Merhaba birkaç haftaya kadar telefonumdan tv ye youtube yi atabiliyordum veya tv nin kendi youtube sinden izleyebiliyordum şimdi tv den veya telefonumdan attıgımda ekrana youtube yazısı geliyor ve ileriye gitmiyor sizden ricam nasıl izleyebilirim tecrübem yok basit bi yol ile izah edecek ve linkleri verecek arkadaşlara şimdiden minnettarım tv min ana kartı şöyle SERVİS MENU (Thorium)(V.3.7.6c)(HO)(SVN:182447)(/0009df/6522.dcf)(D8L)(Sec)(MB92R4) lütfen ama lütfen sadece ve sadece youtube sorunum.var

DSC_00351433cd68b6f67eb4.jpg

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
anakartı mb92 donanım olarak yetersiz kalıyor bu anakartlarda. ekran yansıtma özelliği var sanırım. kumandadan menü 4725 tuşlayın açılan menüde diagnostik içinde factory reset ile cihazı resetleyip deneyin. tv deki youtube konusunda yazılım çözüm değil bu anakartlarda

O Çevrimdışı

Okyay 

Yeni Üye
13 May 2020
3
51
anakartı mb92 donanım olarak yetersiz kalıyor bu anakartlarda. ekran yansıtma özelliği var sanırım. kumandadan menü 4725 tuşlayın açılan menüde diagnostik içinde factory reset ile cihazı resetleyip deneyin. tv deki youtube konusunda yazılım çözüm değil bu anakartlarda
Çok çok teşekkür reset attım deniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok çok teşekkür reset attım deniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reset sonrası youtube yazısı geldi bir süre sonra yazı gitti.boş ekran bekliyor sadece

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt