Y
yilmaz1984
Yeni Üye
- 7 Tem 2024
- 8
- 40
Evet 1 flaşı taktığımda MBR 2 flaşı taktığımda gpt olarak gösteriyoFlash belleği taktığında disk bölüm düzeni MBR miydi.?
Evet 1 flaşı taktığımda MBR 2 flaşı taktığımda gpt olarak gösteriyoFlash belleği taktığında disk bölüm düzeni MBR miydi.?
mbr olanı fat32 olarak formatlayıp onunla yazılımı yükleyin.Evet 1 flaşı taktığımda MBR 2 flaşı taktığımda gpt olarak gösteriyo
Rufusla sadece belleği kontrol edeceksiniz. disk biçimi fat32, disk bölümü mbr olacak.rufus sizin gönderdiniz dosyayı okumuyor sürümle alakalıysa sürüm söylerimsiniz rufus yansı hatası veriyo eger başka bir uygulama ve sürüm varsa vere bilirmisiniz
Merhaba hı level tv mi fabrika ayarlarına döndürdüm birdaha açılmadı uygun yazılımı verir misinizTv arka kapağını açın panel üzerinde ince uzun bir etiket olacak onun ve tv arkadasındaki etiketin görselini buraya yükleyin.
Tv'nin arka kapağındaki etiketi ve kapağı açtıktan sonra led panelin üzerindeki etiketi buraya yükleyin.Merhaba hı level tv mi fabrika ayarlarına döndürdüm birdaha açılmadı uygun yazılımı verir misiniz
Benimde aynı şekilde arıza veriyor yazılımı gönderebilir misiniz teşekkürleryazılımı bildirim olarak gönderdim.
Neye göre yazılım vereceğim.?Benimde aynı şekilde arıza veriyor yazılımı gönderebilir misiniz teşekkürler
Usta benim hi level tv var kanalları yeniden yüklememe rağmen show kanald star grubunu yüklemiyor tek tek frekanslarınıda ekledim fabrika ayarına da çevirdim bir türlü ana kanallar gelmiyor bu kanalların avrupa türleri geliyor nedendir sizceNeye göre yazılım vereceğim.?
LNB kontrol etUsta benim hi level tv var kanalları yeniden yüklememe rağmen show kanald star grubunu yüklemiyor tek tek frekanslarınıda ekledim fabrika ayarına da çevirdim bir türlü ana kanallar gelmiyor bu kanalların avrupa türleri geliyor nedendir sizce