Hi level ses kontrol sorunu

L Çevrimdışı

latifcakir

Yeni Üye
25 Ağu 2019
7
42
merhaba benim hi level 48uhl950 tv var tv ye kulaklik taktigimda tv sesi kesilmiyordu bu siteden yardimla modlama yaparak çözdüm
lakin simdi bluetooth lu optik girisli ses sistemi aldim tv de bluetooth var gozukuyor kullanma kilavuzunda da oldugu yaziyor ancak ses ayarlari kisminda diger cihazlar bölümü olmasi gerektigi yaziyor fakat o kisim yok diger cihazlarin bluetooth aramalarinda hi level tv olarak cikiyor fakat tv de cihazlar gozukmuyor baska cihazlardan tv secildiginde de eslesme hatasi veriyor tv optik cikistan baglandiginda da tv nin sesi kesilmiyor ses sisteminin kontrolu tv kumandasindan yapilamiyor ses cihazinin sesi sabit kaliyor ayri ayri kumanda kullanmak gerekiyor tv nin kullanma kilavuzundaki tüm detaylari inceledim tarif edilen ayarlari yaptim ama basaramadim bu konuda yardımcı olabilecek ustalarin destegine ihtiyacim var simdiden tesekkurler

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Ilk önce ses sisteminizin kitapcigina bakip nasil eslestirme yapildigini ögrenip eslestirme yapin.Eslestirme gerceklestikten sonra ses sisteminiz tv menüsünde ilgili yerde listelenecek.BT kulakliklarda da ses ayarini kulakliktan yapmak gerekiyor tv kumandasi bu konuda islevsiz.Tv den ses kesilmemesi büyük ihtimalle ses cikisini degistirmediginiz icin oluyordur.

L Çevrimdışı

latifcakir

Yeni Üye
25 Ağu 2019
7
42
Ilk önce ses sisteminizin kitapcigina bakip nasil eslestirme yapildigini ögrenip eslestirme yapin.Eslestirme gerceklestikten sonra ses sisteminiz tv menüsünde ilgili yerde listelenecek.BT kulakliklarda da ses ayarini kulakliktan yapmak gerekiyor tv kumandasi bu konuda islevsiz.Tv den ses kesilmemesi büyük ihtimalle ses cikisini degistirmediginiz icin oluyordur.
Ses sistemini eslestirmem icin ses sisteminin tv de gozukmesi gerek sorun tv de hicbir bluetooth cihaz gozukmuyor optik baglanti da da tv den ses kesilmiyor bütün cikis ayarlari ve baglanti ayarlari kitapciga göre yapildi yazilimsal bir problem olabilir mi

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Ses sistemini eslestirmem icin ses sisteminin tv de gozukmesi gerek sorun tv de hicbir bluetooth cihaz gozukmuyor optik baglanti da da tv den ses kesilmiyor bütün cikis ayarlari ve baglanti ayarlari kitapciga göre yapildi yazilimsal bir problem olabilir mi
BT kulaklik/ses sistemi eslestirmeden tv de görünmez .Iki tarafinda tv ve BT nin eslestirme moduna alinmasi gerek.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Optik çıkışta ses ayarının olmadığını biliyorum ama BT için problem ilginç geldi ,bence servisten destek almalısın,en azından "ses sistemimi BT olarak görmüyor" demelisin,tabii modlama ile farklı bir şeyleri apatıp-açmadı isen :)
En iyisi elindeki orjinal profilleri tvye geri yüklemektir ,böylece test etmiş olursun BT işini :ok

Geri
Üst Alt