Hi level hl49fal403 kanal liste sorunu

M Çevrimdışı

Mukohan

Yeni Üye
19 Ağu 2020
6
43
Değerli forumdaslar, hi level 49fal403 4k televizyona usbden kanal yükleme şansımız yok mu? Kanallar habire siliniyor.sizden yardım rica ediyorum.

Çözüm
bu televizyonu a101 aldım kanal yükleme var sörç tuşu 2580 gir sonra user gir oradan factory program preset function gir burada 3 farklı eylem var 1: olan kanaları resetler siler ismi factory program reset 2: kurulumda kurdugunuz kanaları usb ye kaydeder ismi backup bd to usb 3 se usbden hazır kanal listeniz varsa onu yükler restore db from usb dir yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
M Çevrimdışı

murat son

Yeni Üye
25 Eyl 2019
1
42
bu televizyonu a101 aldım kanal yükleme var sörç tuşu 2580 gir sonra user gir oradan factory program preset function gir burada 3 farklı eylem var 1: olan kanaları resetler siler ismi factory program reset 2: kurulumda kurdugunuz kanaları usb ye kaydeder ismi backup bd to usb 3 se usbden hazır kanal listeniz varsa onu yükler restore db from usb dir yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Çözüm
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,138
65
Süper,teşekkür ederim hem de ne fayda :ok

Geri
Üst Alt