Hi Level HL43DLK Açılmama Sorunu

M Çevrimdışı

mrburakdogan

Yeni Üye
29 Ağu 2020
4
27
A101 den almış olduğum Sunny üretimli ge garantili Hi Level marka televizyonumda youtube oturum açma sorunu vardı bende harici youtube apk sı yükledim google play hizmetleri istedi o da onu da yükledim sonra kapattım açılmadı televizyon resimde gözüken ekranda takılıp kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim

ED25FABE-C6D4-44F0-ADE0-5743BECF8903.jpg

M Çevrimdışı

mrburakdogan

Yeni Üye
29 Ağu 2020
4
27
Sorunu kendim çözdüm teşekkür ederim. Televizyon açılırken OK tuşuna uzun bastığınınızda televizyon Güvenli Modda açılıyor hemen ayarladan Fabrika Ayarlarına dönerseniz sorununuz çözülecektir. Aynı problemi yaşayanlara yardımı dokunacaktır. İyi günler

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Sorunu kendim çözdüm teşekkür ederim. Televizyon açılırken OK tuşuna uzun bastığınınızda televizyon Güvenli Modda açılıyor hemen ayarladan Fabrika Ayarlarına dönerseniz sorununuz çözülecektir. Aynı problemi yaşayanlara yardımı dokunacaktır. İyi günler
Geçtiğimiz ay bir üye bu sorunu çözdü ve paylaştı tv sunny üretimi olduğu için kimse önemsemiyor. Bilginize ?

B Çevrimdışı

bkkoc

Yeni Üye
3 Eyl 2020
1
34
bendede farklı bir sıkıntı var tv HL55UIL402/0216 güncel yazılmı yükledim. içeri gitim geldim tv kapanmış ve sadece mavi ışık yanıyor hiç bi şekilde açılmıyor. acaba firmware flan varmı yada tvye ne yapmam lazım. yardımcı olabilecek varmıdır ?

Y Çevrimdışı

Yovanex

Yeni Üye
25 Eki 2020
1
32
Kardeşim daha önce sana daha önce adamın dibi olduğunu söyleyen oldu mu? Çünkü gerçekten adamın dibisin. Aynısı başıma geldi dediğini yaptım düzeldi haftasonu olmasa servisi arayacaktım. Sağol bilgi için.

M Çevrimdışı

mrburakdogan

Yeni Üye
29 Ağu 2020
4
27
Kardeşim daha önce sana daha önce adamın dibi olduğunu söyleyen oldu mu? Çünkü gerçekten adamın dibisin. Aynısı başıma geldi dediğini yaptım düzeldi haftasonu olmasa servisi arayacaktım. Sağol bilgi için.
ne demek faydam dokunduysa :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bendede farklı bir sıkıntı var tv HL55UIL402/0216 güncel yazılmı yükledim. içeri gitim geldim tv kapanmış ve sadece mavi ışık yanıyor hiç bi şekilde açılmıyor. acaba firmware flan varmı yada tvye ne yapmam lazım. yardımcı olabilecek varmıdır ?
hocam farklı bir konuda üyenin biri yabancı bir siteden firmware bulmuş gördüm ama denemedim bir bakmak istersin belki. Sunny Üretimi Hi level HL49FAL27 açılış ekranında kalma sorunu konunun linki burada. Umarım forumda link paylaşmak yasak değildir :)

Geri
Üst Alt