Selam abi, ilk ve tek denediğim bu yazılımdı fakat tv görmedi başka bir flaş bellek ile tekrar deneyip neticeyi yazarım ama pek umudum yok , img disk yansıması formatındamı oluyor bu yazılımlar, birde dasya adının yüklemede bi rolü varmı ? Bazıları "install" veya "upgrade" gibi üretici isimleri oluyor. Teşekkürler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Eyvallah üstan bu link ile TEKNOwest ustamın verdiği link teki yazılım aynı isim ve boyuttalar denedim fakat olmadı farklı bir usb bellek ile tekrar deneyeceğim ,alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum neticeyi bildiririm .
Evet ve hatta hd ile fhd olarak 2 türde dosyayı 8 part olarak yayınlamışlar ,hd nin 8. Part fhd nin 8. Partı yerine yüklenmiş ona rağmen indirip denedim olmadı son umut farklı bellek ile tekrar deneyeceğim.Bütün partları indirip klasöre çıkaracaksınız tek part indirirseniz görmez çalışmaz tek dosyayı partlara bölmüşler
Atmaca sunny müş hizmetleri yetkili servis ile görüşün diyor ,diğer markalar da olduğu gibi ürünleri için yazılım destek sayfası oluşturmamışlar, daha olmadı çağıracağız arkadaşları.Bunlada çeşit çok bire bir aynısını istiyor servisten yazılım talep etseniz iyi olur deneme yanılma bulması zor.
Yok abiler maalesef olmadı :( destek ve ilniz için teşekkür ederim.Eyvallah üstan bu link ile TEKNOwest ustamın verdiği link teki yazılım aynı isim ve boyuttalar denedim fakat olmadı farklı bir usb bellek ile tekrar deneyeceğim ,alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum neticeyi bildiririm .
Evet ve hatta hd ile fhd olarak 2 türde dosyayı 8 part olarak yayınlamışlar ,hd nin 8. Part fhd nin 8. Partı yerine yüklenmiş ona rağmen indirip denedim olmadı son umut farklı bellek ile tekrar deneyeceğim.