Hi-level hl39dal13 (atmaca) yazılım rica ediyorum.

Metaş Çevrimdışı

Metaş

Aktif Üye
16 Ara 2021
69
47
Kıymetli ustalarım , uyumlu yazılımı temin edemedim , değerli görüş ve yardımlarınızı rica ederim.

Metaş Çevrimdışı

Metaş

Aktif Üye
16 Ara 2021
69
47
Selam abi, ilk ve tek denediğim bu yazılımdı fakat tv görmedi başka bir flaş bellek ile tekrar deneyip neticeyi yazarım ama pek umudum yok , img disk yansıması formatındamı oluyor bu yazılımlar, birde dasya adının yüklemede bi rolü varmı ? Bazıları "install" veya "upgrade" gibi üretici isimleri oluyor. Teşekkürler.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bütün partları indirip klasöre çıkaracaksınız tek part indirirseniz görmez çalışmaz tek dosyayı partlara bölmüşler

Metaş Çevrimdışı

Metaş

Aktif Üye
16 Ara 2021
69
47
burası var part 8 e kadar

Eyvallah üstan bu link ile TEKNOwest TEKNOwest ustamın verdiği link teki yazılım aynı isim ve boyuttalar denedim fakat olmadı farklı bir usb bellek ile tekrar deneyeceğim ,alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum neticeyi bildiririm .

Bütün partları indirip klasöre çıkaracaksınız tek part indirirseniz görmez çalışmaz tek dosyayı partlara bölmüşler
Evet ve hatta hd ile fhd olarak 2 türde dosyayı 8 part olarak yayınlamışlar ,hd nin 8. Part fhd nin 8. Partı yerine yüklenmiş ona rağmen indirip denedim olmadı son umut farklı bellek ile tekrar deneyeceğim.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bunlada çeşit çok bire bir aynısını istiyor servisten yazılım talep etseniz iyi olur deneme yanılma bulması zor.

Metaş Çevrimdışı

Metaş

Aktif Üye
16 Ara 2021
69
47
Bunlada çeşit çok bire bir aynısını istiyor servisten yazılım talep etseniz iyi olur deneme yanılma bulması zor.
Atmaca sunny müş hizmetleri yetkili servis ile görüşün diyor ,diğer markalar da olduğu gibi ürünleri için yazılım destek sayfası oluşturmamışlar, daha olmadı çağıracağız arkadaşları.

Metaş Çevrimdışı

Metaş

Aktif Üye
16 Ara 2021
69
47
Eyvallah üstan bu link ile TEKNOwest TEKNOwest ustamın verdiği link teki yazılım aynı isim ve boyuttalar denedim fakat olmadı farklı bir usb bellek ile tekrar deneyeceğim ,alakanızdan dolayı teşekkür ediyorum neticeyi bildiririm .

Evet ve hatta hd ile fhd olarak 2 türde dosyayı 8 part olarak yayınlamışlar ,hd nin 8. Part fhd nin 8. Partı yerine yüklenmiş ona rağmen indirip denedim olmadı son umut farklı bellek ile tekrar deneyeceğim.
Yok abiler maalesef olmadı :( destek ve ilniz için teşekkür ederim.

Metaş Çevrimdışı

Metaş

Aktif Üye
16 Ara 2021
69
47
TEKNOwest TEKNOwest üstadım sorun şu aşamada, enteresan bir şekilde burda bu sevincimi ve deneyimimi paylaşmak istedim, bi kaç yazılım denememin ve tvde herhangi bi tepki olmamasından sonra acaba tv usb belleğimi görmüyor diye düşünürken elime usb to usb kablo geçti ,bunu win 10 yüklü laptopa bağlasam nolurki belki tvnin anakartındaki hareketliliği pc algılar diye düşünürken hiçte beklemediğim bi şekilde cihaz canlanıverdi ,:) bu nasıl izah edilebilir bilmiyorum , fakat usb kabloyu çıkarınca tv yine donuyor ve kendini kapatıp açılmıyor . Saygılar

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt