anakart model numarası nedir.Merhaba, bizde de aynı sorun var. TV orjinal herhangi parçası değişmemiş. Aşağıdaki resimdeki gibi ekran donup kaldı
![]()
TV bilgileri aşağıdaki resimlerde verilmiştir
![]()
![]()
![]()
![]()
Yardımcı olursanız sevinirim
anakart model numarası nedir.Merhaba, bizde de aynı sorun var. TV orjinal herhangi parçası değişmemiş. Aşağıdaki resimdeki gibi ekran donup kaldı
![]()
TV bilgileri aşağıdaki resimlerde verilmiştir
![]()
![]()
![]()
![]()
Yardımcı olursanız sevinirim
Yani şu fotodaki büyük kartın model nosunu istiyorsun değil mianakart model numarası nedir.

Kasayı açtığımda etiket olan her parçayı çektim. Anakart numarası hangisidir bilmiyorumanakart model numarası nedir.
13AT201 , 18AT013 gibi beyaz renkli kalın puntolu kart numarası olur.Kasayı açtığımda etiket olan her parçayı çektim. Anakart numarası hangisidir bilmiyorum
Merhaba 13AT201V1.0 anakart numarası13AT201 , 18AT013 gibi beyaz renkli kalın puntolu kart numarası olur.
Kurtarma yazılımına bildirimlerden ulaşabilirsin.Merhaba 13AT201V1.0 anakart numarası
Üstad, yazılımı yükledim, dil seçimi ekranında dondu kaldı, 2 kumandada sağlam görünüyor ama ekranı ilerletemiyorum. Bir çözümünüz var mı?Kurtarma yazılımına bildirimlerden ulaşabilirsin.
istismarÜstad, yazılımı yükledim, dil seçimi ekranında dondu kaldı, 2 kumandada sağlam görünüyor ama ekranı ilerletemiyorum. Bir çözümünüz var mı?
Burdaki kurtarma yazılımı bana verdigimiz yazılımdan farklı mıKurtarma yazılımına bildirimlerden ulaşabilirsin.
üstat bütün tuşlara basmanıza gerek yok.! size elimizde olan yazılım verildi onlarca kullanıcı o yazılımla tv kurtardı.Burdaki kurtarma yazılımı bana verdigimiz yazılımdan farklı mı
Anladım çok teşekkür ederim ilginiz içinüstat bütün tuşlara basmanıza gerek yok.! size elimizde olan yazılım verildi onlarca kullanıcı o yazılımla tv kurtardı.
Tv'niz yazılımı almıyor sizin yapabileceğiniz birşey kalmadı. Servisten yardım alın.
Başkan bı çözüm bulabildiniz mi ayni sorun ben de mevcut şuan