K
Kanaatelek
Yeni Üye
- 1 Eyl 2019
- 45
- 24
Bildirimi kontrol edin yetkisi verilen yazılımı yükleyin yükleme talimatı orada yazıyor. Uygulayın sonucu yazın.211s kart taktım. Regal olarak açılıyor logo yoksa olmadı siyah düz bir fotoyu ekran açılış logosu olarak kullanırım olmadı
Hocam yazılım değil png veya jpg formatında logo resmi lazım sadece hi level.Üstat neye göre yazılım verilecek.? En başta tüm bilgileri yazsanız olmaz mı.?
ahh ahhh logolar anakart model numarasınına göreHocam yazılım değil png veya jpg formatında logo resmi lazım sadece hi level.
![]()
Takılan ana kart nedir? HI-LEVEL zaten logosuz açılır. Ana kart uygunsa kendi hazırladığım logo linkini yazarım.Hocam yazılım değil png veya jpg formatında logo resmi lazım sadece hi level.
![]()
211s kart taktım. Regal olarak açılıyor logo yoksa olmadı siyah düz bir fotoyu ekran açılış logosu olarak kullanırım olmadıTakılan ana kart nedir? HI-LEVEL zaten logosuz açılır. Ana kart uygunsa kendi hazırladığım logo linkini yazarım.
Bildirimi kontrol edin yetkisi verilen yazılımı yükleyin yükleme talimatı orada yazıyor. Uygulayın sonucu yazın.211s kart taktım. Regal olarak açılıyor logo yoksa olmadı siyah düz bir fotoyu ekran açılış logosu olarak kullanırım olmadı
Düzeldi hocam SaolasınBildirimi kontrol edin yetkisi verilen yazılımı yükleyin yükleme talimatı orada yazıyor. Uygulayın sonucu yazın.
Siz de sağ olun.Düzeldi hocam Saolasın