HI LEVEL Atmaca üretimi HL40DLK0938/1022 TV yazılım talebi

L Çevrimdışı

lvntvrdr

Yeni Üye
7 May 2023
3
33
hi-levelfd1f316f27ee948b.jpg

Merhabalar,
Uygun full yazılım verebilirmisiniz. DVİ ve PC de kalıyor televizyon.

istismar Çevrimiçi

istismar

VIP
24 Ocak 2022
98
Yazılım burada.

Yükleme Talimatı
1.Modülü çıkarıyoruz.
2.Rar içinde ki dosyayı boş bir flash belleğe (sandisk öneririm) yüklenir.
3.Anakarttaki usb girişine flash belleği takıyoruz.
4.Tv nin fişini prize takıp yazılımın yüklenmesini bekliyoruz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yazılım burada.

Yükleme Talimatı
1.Modülü çıkarıyoruz.
Hep soracağım ama unutuyorum ,bu flash yazılımı mı acaba,boot yani :alala

L Çevrimdışı

lvntvrdr

Yeni Üye
7 May 2023
3
33
Yazılım burada.

Yükleme Talimatı
1.Modülü çıkarıyoruz.
Hocam olmadı, klasörü belleğe yükledim. Aynısını yaptım ama hiç birşey gelmedi.

A Çevrimdışı

asheales

Yasaklı Üye
8 Haz 2023
3
39
Merhaba diğer başlıklar altında yazmıştım sayfada aratıp buldum talimatlara göre yaptım ama yine aynı pc ve dvi da kalıyor

A Çevrimdışı

asheales

Yasaklı Üye
8 Haz 2023
3
39
Sürekli olarak aynı problemi farklı konular altına yazıp çözüm aramak SPAM olarak adlandırılır. Bir sonraki mesajınızda gerekli işlem yapılacaktır.
Sürekli dediğiniz ne ya Allah aşkına konu başlığı altına yazdık forumda arat dediler arattırdığımız başka bi başlıkta çıktı oradaki arkadaşada çözüm sunan arkadaşa da bilgi amaçlı yazdık buraya olmadı diye. Boş boş tehdit edeceğine çözümün varsa konuş yoksa boş yapma. Hadi git şimdi gerekli işlemleri yap sanki cumhuriyet savcısı bana, gereksiz herif

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Sürekli dediğiniz ne ya Allah aşkına konu başlığı altına yazdık forumda arat dediler arattırdığımız başka bi başlıkta çıktı oradaki arkadaşada çözüm sunan arkadaşa da bilgi amaçlı yazdık buraya olmadı diye. Boş boş tehdit edeceğine çözümün varsa konuş yoksa boş yapma. Hadi git şimdi gerekli işlemleri yap sanki cumhuriyet savcısı bana, gereksiz herif
Merhaba diğer başlıklar altında yazmıştım sayfada aratıp buldum talimatlara göre yaptım ama yine aynı pc ve dvi da kalıyor
Söz konusu mesajı sizin atmış olduğunuz yukarıdaki mesajınızı da destek göstererek göndermiştim. Sadece benim moderasyonum esnasında gördüğüm mesajlarınız değil siz de kendi mesajınızda farklı konu başlıkları altına aynı mesajları gönderdiğinizi belirtmişsiniz.

Hesabınızla ilgili ben artık herhangi bir işlem yapmayacağım.

Bu mesajı sadece bu konuya açıklık getirmek adına yazıyorum. Yazdığınız diğer metinlerle ilgili tek cevabım aşağıdaki gibi olacaktır.

...

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ara servisi gelsin bas parayı yaptır TV'ni çok biliyorsan.
Kimse senin sorununu çözmek yada yardımcı olmak zorunda değil herkes elinden geldiği kadar yardımcı oluyor.
Hadi sana güle güle git atmacaya yüksel sen boş yapma .

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
503
36
Sürekli olarak aynı problemi farklı konular altına yazıp çözüm aramak SPAM olarak adlandırılır. Bir sonraki mesajınızda gerekli işlem yapılacaktır.

Ara servisi gelsin bas parayı yaptır TV'ni çok biliyorsan.
Kimse senin sorununu çözmek yada yardımcı olmak zorunda değil herkes elinden geldiği kadar yardımcı oluyor.
Hadi sana güle güle git atmacaya yüksel sen boş yapma .
çözüm nasıl ama:)

Geri
Üst Alt