Mevcutta varsa mutlaka dönüş yapacaklardır.Teşekkürler sağolun, üstadlardan dönüş bekliyoruz
Hep soracağım ama unutuyorum ,bu flash yazılımı mı acaba,boot yaniZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Yazılım burada.
Yükleme Talimatı
1.Modülü çıkarıyoruz.
2.Rar içinde ki dosyayı boş bir flash belleğe (sandisk öneririm) yüklenir.
3.Anakarttaki usb girişine flash belleği takıyoruz.
4.Tv nin fişini prize takıp yazılımın yüklenmesini bekliyoruz.
Hocam olmadı, klasörü belleğe yükledim. Aynısını yaptım ama hiç birşey gelmedi.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Yazılım burada.
Yükleme Talimatı
1.Modülü çıkarıyoruz.
2.Rar içinde ki dosyayı boş bir flash belleğe (sandisk öneririm) yüklenir.
3.Anakarttaki usb girişine flash belleği takıyoruz.
4.Tv nin fişini prize takıp yazılımın yüklenmesini bekliyoruz.
Sürekli olarak aynı problemi farklı konular altına yazıp çözüm aramak SPAM olarak adlandırılır. Bir sonraki mesajınızda gerekli işlem yapılacaktır.Merhaba diğer başlıklar altında yazmıştım sayfada aratıp buldum talimatlara göre yaptım ama yine aynı pc ve dvi da kalıyor
Sürekli dediğiniz ne ya Allah aşkına konu başlığı altına yazdık forumda arat dediler arattırdığımız başka bi başlıkta çıktı oradaki arkadaşada çözüm sunan arkadaşa da bilgi amaçlı yazdık buraya olmadı diye. Boş boş tehdit edeceğine çözümün varsa konuş yoksa boş yapma. Hadi git şimdi gerekli işlemleri yap sanki cumhuriyet savcısı bana, gereksiz herifSürekli olarak aynı problemi farklı konular altına yazıp çözüm aramak SPAM olarak adlandırılır. Bir sonraki mesajınızda gerekli işlem yapılacaktır.
Sürekli dediğiniz ne ya Allah aşkına konu başlığı altına yazdık forumda arat dediler arattırdığımız başka bi başlıkta çıktı oradaki arkadaşada çözüm sunan arkadaşa da bilgi amaçlı yazdık buraya olmadı diye. Boş boş tehdit edeceğine çözümün varsa konuş yoksa boş yapma. Hadi git şimdi gerekli işlemleri yap sanki cumhuriyet savcısı bana, gereksiz herif
Söz konusu mesajı sizin atmış olduğunuz yukarıdaki mesajınızı da destek göstererek göndermiştim. Sadece benim moderasyonum esnasında gördüğüm mesajlarınız değil siz de kendi mesajınızda farklı konu başlıkları altına aynı mesajları gönderdiğinizi belirtmişsiniz.Merhaba diğer başlıklar altında yazmıştım sayfada aratıp buldum talimatlara göre yaptım ama yine aynı pc ve dvi da kalıyor
Ara servisi gelsin bas parayı yaptır TV'ni çok biliyorsan.Sürekli dediğiniz ne ya Allah aşkına konu başlığı altına yazdık forumda arat dediler arattırdığımız başka bi başlıkta çıktı oradaki arkadaşada çözüm sunan arkadaşa da bilgi amaçlı yazdık buraya olmadı diye. Boş boş tehdit edeceğine çözümün varsa konuş yoksa boş yapma. Hadi git şimdi gerekli işlemleri yap sanki cumhuriyet savcısı bana, gereksiz herif
Sürekli olarak aynı problemi farklı konular altına yazıp çözüm aramak SPAM olarak adlandırılır. Bir sonraki mesajınızda gerekli işlem yapılacaktır.
Sürekli dediğiniz ne ya Allah aşkına konu başlığı altına yazdık forumda arat dediler arattırdığımız başka bi başlıkta çıktı oradaki arkadaşada çözüm sunan arkadaşa da bilgi amaçlı yazdık buraya olmadı diye. Boş boş tehdit edeceğine çözümün varsa konuş yoksa boş yapma. Hadi git şimdi gerekli işlemleri yap sanki cumhuriyet savcısı bana, gereksiz herif
çözüm nasıl amaAra servisi gelsin bas parayı yaptır TV'ni çok biliyorsan.
Kimse senin sorununu çözmek yada yardımcı olmak zorunda değil herkes elinden geldiği kadar yardımcı oluyor.
Hadi sana güle güle git atmacaya yüksel sen boş yapma .