Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
sana zahmet arka etiketini paylasırmısin.Merhabalar ben de Hı level 49 fil 403 samsung panel vardı panel kırıldı elimde lg panel var taktım ama görüntü negatif ve çift LG panel yazılımı varmıdır teşekürler
sana zahmet arka etiketini paylasırmısin.Merhabalar ben de Hı level 49 fil 403 samsung panel vardı panel kırıldı elimde lg panel var taktım ama görüntü negatif ve çift LG panel yazılımı varmıdır teşekürler
LG panel için yazılım verildi.
teşekürler ustam yazılımı daha yeni denedim ama yazılımı tv almıyor stanby ışığı yanıp yanıp sönüyor ama yazılım bitmiyor taktığım panelin t con kartını ekledim teşekürlerLG panel için yazılım verildi.
aynı yazılımdan bende istiyorum
Neye göre yazılım vereceğiz.!aynı yazılımdan bende istiyorum
hı level yazısı ekranda kalıyor tv açılmıyorNeye göre yazılım vereceğiz.!
Üstadım soyle 3-5 mesaj geriye doğru okuyunhı level yazısı ekranda kalıyor tv açılmıyor
Merhaba a101 den aldim ev durumundan dolayi 7 ay depoda kaldiktan sonra açıldığında tv for in android ekraninda kalıyordu. Suanda acilmiyor beyaz isik yaniyor sadece yardimci olurmusunuzevet usta
Cihazın arka kapağını komple açıp panelin üzerindeki etiketi buraya ekleyin.Merhaba a101 den aldim ev durumundan dolayi 7 ay depoda kaldiktan sonra açıldığında tv for in android ekraninda kalıyordu. Suanda acilmiyor beyaz isik yaniyor sadece yardimci olurmusunuz
teşekürler ustam yazılımı daha yeni denedim ama yazılımı tv almıyor stanby ışığı yanıp yanıp sönüyor ama yazılım bitmiyor taktığım panelin t con kartını ekledim teşekürlerLG panel için yazılım verildi.
Geçmiş olsun yazılımı gonderdim bildirim çanını kontrol et.merhaba ustalarım. arkadaşın tv güncelleme yaparken uzun sürdüğü için yarıda kesmişler, şimdi açılmıyor. rica etsem yazılım verebilir misiniz?
teşekkürler hocam. yazılım yüklenmedi malesef. flash belleği mbr fat32, gpt fat32 şeklinde formatladık yine olmadı. anakart arızası vs. var herhalde. sağolun elinize sağlık.Geçmiş olsun yazılımı gonderdim bildirim çanını kontrol et.
Talimata uygun şekilde yükleyin.