HI-Level 55UHL960 tivibu

B Çevrimdışı

bababingo

Yeni Üye
5 Ara 2020
5
52
HI-Level 55UHL960''55''ile tivibu yu nasıl izleyebilirim yardım lütfen

B Çevrimdışı

bababingo

Yeni Üye
5 Ara 2020
5
52
Tivibu uygulamasını mi soruyorsunuz yoksa kartla mi ?
Üstadım uygulamadan nasıl izleye bilirim diye sordum, kendi üstünde yüklü app store da bu uygulama yok.
bunu için yazlım mı güncellemem gerekiyor? şu an üstünde yüklü olan yazılım MB130E (V.5.34.1.4) yükleyebileceğim yazlım
midir bu yazlımla uygulama gelir mi? şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
B Çevrimdışı

bababingo

Yeni Üye
5 Ara 2020
5
52
Guncelleme ile gelmez am Tivibu mb130s de mevcut bence yüklenebilir (modlama ile)
çok teşekkürler üstadım hayırlı geceler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Guncelleme ile gelmez am Tivibu mb130s de mevcut bence yüklenebilir (modlama ile)
üstat
VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu altındaki
17MB130 Vestel V5 VERSİYON GÜNCELLEME
"regal-tecwood marka picasso menü tıkla" butonu çalışmıyor diğer tüm butonlar aktif çalışıyor.

Bana tavsiye edeceğiniz yazlımın mudur?
Yoksa HI-Level için önerdiğiniz picasso olanlardan tavsiye edeceğiniz bir yazılım var mıdır?
Birde yukarıda yazdığınız (modlama) çekirdek yazılım yüklemeden farklı bir uygulama mıdır?
Farklı ise nasıl yükleneceği konusunda desteğinize ihtiyacım var.

Burada çok yeniyim daha başınızı çok ağrıtacağım galiba :)
Hakkınızı helal edin.

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
çok teşekkürler üstadım hayırlı geceler

üstat
VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu altındaki
17MB130 Vestel V5 VERSİYON GÜNCELLEME
"regal-tecwood marka picasso menü tıkla" butonu çalışmıyor diğer tüm butonlar aktif çalışıyor.

Bana tavsiye edeceğiniz yazlımın mudur?
Yoksa HI-Level için önerdiğiniz picasso olanlardan tavsiye edeceğiniz bir yazılım var mıdır?
Birde yukarıda yazdığınız (modlama) çekirdek yazılım yüklemeden farklı bir uygulama mıdır?
Farklı ise nasıl yükleneceği konusunda desteğinize ihtiyacım var.

Burada çok yeniyim daha başınızı çok ağrıtacağım galiba :)
Hakkınızı helal edin.
Bunu öğrenmenin tek yolu menü +4+7+2+5 ile OKUNAKLI foto çekip,yayınlamandır :ok

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Mb230 olsa 10 dk ya hallederdik ama mb130 anlamıyorum

Mb230 da da olmuyordu gerçi deneye deneye buldum daha doğrusu vestel efendinin anlaşması olan modelin yazılımı ile oldu :sirit

Mb130 tivibu go destekleyen bir modelin yazılımı ile olabilir modlama ile Mb230 da gelmedi

Portalda ki uygulamalar tv modeline gore geliyor bu tv ile gelen yazılımdaki lisanlara bakıyor

Uyumlu mb130 yazılımları deneyerek bulabilirsiniz sanırım

Mesela 55u9400 olabilir yanlış hatırlamıyorsam mb130 ve samsung paneldi sizin tv ile uyumlu olabilir

A Çevrimdışı

aziris

Aktif Üye
16 Haz 2020
95
50
Sevgili ramchomania aynı model tv den bendede var en büyük eksikliği dolby vision emini eklenseydi guzel bir tv olurdu oda sanırsam lisanslı ürün olduğu için hem panel hemde anakart yazılımında yok diğer yazılarda dolby vision için ugrastiginizi gördüm bir çözüm bulabildinizmi

A aziris, ramchomania

B Çevrimdışı

bababingo

Yeni Üye
5 Ara 2020
5
52
Mb230 olsa 10 dk ya hallederdik ama mb130 anlamıyorum

Mb230 da da olmuyordu gerçi deneye deneye buldum daha doğrusu vestel efendinin anlaşması olan modelin yazılımı ile oldu :sirit

Mb130 tivibu go destekleyen bir modelin yazılımı ile olabilir modlama ile Mb230 da gelmedi

Portalda ki uygulamalar tv modeline gore geliyor bu tv ile gelen yazılımdaki lisanlara bakıyor

Uyumlu mb130 yazılımları deneyerek bulabilirsiniz sanırım

Mesela 55u9400 olabilir yanlış hatırlamıyorsam mb130 ve samsung paneldi sizin tv ile uyumlu olabilir
Tavsiyenize teşekkürler yarın akşam MB130s Vestel QUI APV V.5.35.4.0. Yazılımını kurup deneyeceğim

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Mb230 da farkli ful yazilim deneyerek tivibu aktif olmustu smart menüde, ama mb130 larda baska karta ait ful yazilim yüklemek bombayi etkisiz hale getirmek gibi birsey,anakart gruplarinda farklilik cok, islemci gruplari farkli, 3 farkli sürüm mevcut v3 v4 v5 ,dikkat edilmesi gereken cok parametre var.En ufak hatada kart pert oluyor; bende 2 kart pert oldu..
Bir ihtimal tivibu olan mb130 kartli bir tvye ait profil dosyalarini yüklemek ..

Vedatank Çevrimdışı

Vedatank 

Aktif Üye
15 Ocak 2020
380
66
Sayın forumdaşlar 130 hi-level 5.34.1.4 yazılım olan tv tivibu nasıl modalyabilirm saygılarımla.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji daha iyi bir model yazılımı var mı

Adem Helvacı Adem Helvacı abi sıkıntı çıkar mı bu şekilde
Mb130s de mb230 gibi farklı yazılım yükleniyor ama mb130e ye mb130s yazılımı atılması sorunlar oluşturabilir ve cokebilir.
Arkadaş core yazılımdan bahsetmiş zaten 130s coreyi denipte çalıştığını söyleyen çok oldu ama bunda Tivibu geleceğini sanmam , aklıma gelen hosbulduk hosbulduk bazen kurulumda farklı ülke tipini seçince farklı özelliklerin aktif olduğunu söylediği geldi bence ilk önce o denenmeli. Olmassa modlama ile açılırsa gelebilir

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Mb130s de mb230 gibi farklı yazılım yükleniyor ama mb130e ye mb130s yazılımı atılması sorunlar oluşturabilir ve cokebilir.
Arkadaş core yazılımdan bahsetmiş zaten 130s coreyi denipte çalıştığını söyleyen çok oldu ama bunda Tivibu geleceğini sanmam , aklıma gelen hosbulduk hosbulduk bazen kurulumda farklı ülke tipini seçince farklı özelliklerin aktif olduğunu söylediği geldi bence ilk önce o denenmeli. Olmassa modlama ile açılırsa gelebilir

Ülke değişikliği ile geleceğini pek sanmıyorum ama denenebilir

Geri
Üst Alt