Üstadım uygulamadan nasıl izleye bilirim diye sordum, kendi üstünde yüklü app store da bu uygulama yok.Tivibu uygulamasını mi soruyorsunuz yoksa kartla mi ?
çok teşekkürler üstadım hayırlı gecelerGuncelleme ile gelmez am Tivibu mb130s de mevcut bence yüklenebilir (modlama ile)
üstatGuncelleme ile gelmez am Tivibu mb130s de mevcut bence yüklenebilir (modlama ile)
Bunu öğrenmenin tek yolu menü +4+7+2+5 ile OKUNAKLI foto çekip,yayınlamandırçok teşekkürler üstadım hayırlı geceler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
üstat
VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu altındaki
17MB130 Vestel V5 VERSİYON GÜNCELLEME
"regal-tecwood marka picasso menü tıkla" butonu çalışmıyor diğer tüm butonlar aktif çalışıyor.
Bana tavsiye edeceğiniz yazlımınZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.mudur?
Yoksa HI-Level için önerdiğiniz picasso olanlardan tavsiye edeceğiniz bir yazılım var mıdır?
Birde yukarıda yazdığınız (modlama) çekirdek yazılım yüklemeden farklı bir uygulama mıdır?
Farklı ise nasıl yükleneceği konusunda desteğinize ihtiyacım var.
Burada çok yeniyim daha başınızı çok ağrıtacağım galiba
Hakkınızı helal edin.
Tavsiyenize teşekkürler yarın akşam MB130s Vestel QUI APV V.5.35.4.0. Yazılımını kurup deneyeceğimMb230 olsa 10 dk ya hallederdik ama mb130 anlamıyorum
Mb230 da da olmuyordu gerçi deneye deneye buldum daha doğrusu vestel efendinin anlaşması olan modelin yazılımı ile oldu
Mb130 tivibu go destekleyen bir modelin yazılımı ile olabilir modlama ile Mb230 da gelmedi
Portalda ki uygulamalar tv modeline gore geliyor bu tv ile gelen yazılımdaki lisanlara bakıyor
Uyumlu mb130 yazılımları deneyerek bulabilirsiniz sanırım
Mesela 55u9400 olabilir yanlış hatırlamıyorsam mb130 ve samsung paneldi sizin tv ile uyumlu olabilir
Tavsiyenize teşekkürler yarın akşam MB130s Vestel QUI APV V.5.35.4.0. Yazılımını kurup deneyeceğim
Mb130s de mb230 gibi farklı yazılım yükleniyor ama mb130e ye mb130s yazılımı atılması sorunlar oluşturabilir ve cokebilir.
Mb130s de mb230 gibi farklı yazılım yükleniyor ama mb130e ye mb130s yazılımı atılması sorunlar oluşturabilir ve cokebilir.
Arkadaş core yazılımdan bahsetmiş zaten 130s coreyi denipte çalıştığını söyleyen çok oldu ama bunda Tivibu geleceğini sanmam , aklıma gelen hosbulduk bazen kurulumda farklı ülke tipini seçince farklı özelliklerin aktif olduğunu söylediği geldi bence ilk önce o denenmeli. Olmassa modlama ile açılırsa gelebilir