Hi Level 55UHL960 Aldım

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
Arkadaşlar merhaba nasılsınız. Bahsi geçen televizyonu aldım. Kurulum yapılacak. İsterseniz sorularınızı bu konu altından yanıtlayabilirim. Ek olarak bir sorum var. Hi Level ekibi kurmak için 140 tl para alacaklar. Sizce bu doğru mu, almalılar mı?

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
Onu bilmiyorum Adem abi. Fakat ben İstanbul Ümraniye de oturuyorum. Eğer normalde ücret almamaları gerekiyor ise sorabilirim nereden geleceklerini.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nereden geliyorlar kurulum için? (Mesafe anlamında)
Ek olarak Adem abi, bu servis yarın gelecek (19 haziran cuma) Ve aslında haritadan baktım benim bölgeme yakın vestel servisleri bulunuyor. Yakın olmalarına rağmen neden bu kadar yüksek bir ücret istiyorlar, ne yapmam lazım bu kadar ücreti ödemeli miyim? Eğer varsa müsaitseniz watsaptan size konumu ve yetkili servisleri gönderebilirim. Yardımcı olursan çok sevinirim.

Son düzenleme:
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Onu bilmiyorum Adem abi. Fakat ben İstanbul Ümraniye de oturuyorum. Eğer normalde ücret almamaları gerekiyor ise sorabilirim nereden geleceklerini.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak Adem abi, bu servis yarın gelecek (19 haziran cuma) Ve aslında haritadan baktım benim bölgeme yakın vestel servisleri bulunuyor. Yakın olmalarına rağmen neden bu kadar yüksek bir ücret istiyorlar, ne yapmam lazım bu kadar ücreti ödemeli miyim? Eğer varsa müsaitseniz watsaptan size konumu ve yetkili servisleri gönderebilirim. Yardımcı olursan çok sevinirim.
105 tl taban fiyat .duvara montajda askı apartı 20tl =125tl. 140 tavan fiyat normal bence

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
105 tl taban fiyat .duvara montajda askı apartı 20tl =125tl. 140 tavan fiyat normal bence
Yalniz ben sadece garantiyi başlatmaları için servisi bekliyorum aslında. Normalde ben kendim açıp kurabilirim tv yi. Yani sırf garanti için bekliyorum. Askı aparartarınada ihtiyacım yok zaten. Sırf garanti için bu kadar ücret vermek saçma değil mi? Eğer ben kendim tv yi açıp kurduğumda garanti başlıyor ise kendim neden açıp kurmayayım ki? Kendim açıp kurduğumda garanti başlamış olur mu?

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
Anladım. Peki ürün kutunun içinden bozuk çıkarsa ne yapmam gerekir?
Bu ne arkadaş 140 nedir hayatta vermem o parayı eğer askı hariçse.
Tabikide askı hariç. Askı almayacağım. Benim ne yapmam lazım, kime itiraz edebilirim? Yoksa kendim mı kurayım? Aslında kendim kurucam fakat, tv kutudan bozuk çıkarsa eğer ne yapmam gerekir bilemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Adem Helvacı Adem Helvacı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Tabikide askı hariç. Askı almayacağım. Benim ne yapmam lazım, kime itiraz edebilirim? Yoksa kendim mı kurayım? Aslında kendim kurucam fakat, tv kutudan bozuk çıkarsa eğer ne yapmam gerekir bilemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Adem Helvacı Adem Helvacı

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
cihazı siz servise götürün orda kutu açılımı yaptırıp kanal yüklemesi yaptırın. ben bu tarz işlemler için 30-40 tl alıyorum

F Çevrimdışı

Falconpolat

Aktif Üye
13 Haz 2020
145
26

Benden de 140 isterlerse kendim açarım gibi artık iş şansa kalmış. Kurulumun parayla yapılması zaten başlı başına bir saçmalık, üstüne üstlük istenilen bedel çok fahiş. Zaten kurmayı biliyorum tek sorun hasar olup olmaması.

I Çevrimdışı

ibo46

Yeni Üye
18 Haz 2020
3
39
Bende a101 den hı level 55uhl960 aldim servis kurulumu yaptirmadim ucret cok istediler bende kendim kurdum ama ekranla ilgili sikintilar var pembe vb resim ekliyorum acaba piksel hatasi vb durum mu var bilgi verebilirmisiniz

20200618_230150.jpg

Geri
Üst Alt