T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
55UHL950He bu aradaAdem Helvacı sende de bundan vardı dimi ? Sende araştırmaya girme şimdi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
55UHL950He bu aradaAdem Helvacı sende de bundan vardı dimi ? Sende araştırmaya girme şimdi ?
Pahalıdır ama ya.Hmm bakayım bi ??
Vestel anakart yine buna LG anakart uydurmak lazım panelde LG zaten belki o zaman daha iyi olur![]()
Pahalıdır ama ya.![]()
Sevgili fikoloji usta bende hilevel 55uhl 960 var mb130e anakartli bende ramchomania gibi dolby vision olsun istiyorum tvde tavsiye edeceğim uyumlu kart varmı teşekkürlerO kartın gelmiş hayırlı olsunfarklar nedir? Görüntü , ses , hız , performans?
Direk çalıştı mi yazılım fln gerekti mi ?
Buna BT kartida bakiyordun buldun mu birde BT ekleyip 3000tl lik TV yi 5000 TL degirne getirmişsin?
130 e yerine 130s olmaz, yanlış hatırlamıyorsam güç kartı, güç kartı kablosu, ana kart, takılan yer TV ye uymaz. Dedigim gibi çıkan mb230 takılan mb230 olunca pek sorun olmuyor ama farklı kartlar sıkıntı yaşatmaktadır.Sevgili ramchomania bende 960 modeli var
Sevgili fikoloji usta bende hilevel 55uhl 960 var mb130e anakartli bende ramchomania gibi dolby vision olsun istiyorum tvde tavsiye edeceğim uyumlu kart varmı teşekkürler
Sevgili ramchomania bende 960 modeli var
Sevgili fikoloji usta bende hilevel 55uhl 960 var mb130e anakartli bende ramchomania gibi dolby vision olsun istiyorum tvde tavsiye edeceğim uyumlu kart varmı teşekkürler
Hmm bakayım bi ??
Bu nasıl??
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ramchomania ,
Umut Barış
Sevgili fikoloji ustam vestel 43u9402,Regal 55r7560ua ile vestel 65u9500t bu modeller mb130e anakart kullanıyor bunlar olurmu teşekkürler130 e yerine 130s olmaz, yanlış hatırlamıyorsam güç kartı, güç kartı kablosu, ana kart, takılan yer TV ye uymaz. Dedigim gibi çıkan mb230 takılan mb230 olunca pek sorun olmuyor ama farklı kartlar sıkıntı yaşatmaktadır.
Pro logic system o.Bu nasıl??
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ramchomania ,
Umut Barış
1000 liraya en fazla blurayli oyuncak setlerden bulur.Ölü yatırım olur ses kalitesi dışında
Optik yok hdmi yok çoğu cihaz stereo çıkış var ses sistemi için optik çıkış var 5.1 ses sıkıntı olur bununla