Hi Level 55UHL730 55" UHD Smart TV (Vestel Güvencesinde)

slowfood

Vip Üye
Puan 113
Çözümler 2
slowfood
13a7e513-8ee7-4a13-8276-af39f9b1b257.jpg

20 Nisan 2023 Tarihinde A101 Marketlerde 6599 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacaktır.

Özellikleri;

Panel: AUO ve HKC va panel
Kontrast: 5000:1
COF Sayısı: 6
Renk Desteği: 10 bit (8bit + (2 FRC))
Aydınlatma: Direct LED
Anakart: MB180E
İşletim Sistemi: QUİ Menu (Linux Çekirdeği)
Lisans: Netflix, Amazon, Youtube
Portlar: 1 adet USB, 3 adet HDMI, Dahili Wifi, Wireless Display, 1 adet Optik ses Çıkışı, CI+ Kart

Uyguna büyük ekran. Tv box ile keyifli olabilir.

Televizyondan özellik anlamında fazla beklentisi olmayan kullanıcılar için iyi bir alternatif.
Fiyatı açısından üzerine bir Android Box eklense bile çok afaki rakamlara ulaşmaz gibi geliyor.

Samsung VA yada LG IPS Panel Değil. :kiskis
Alınır mı alınabilir ama çok beklentiye girmemek lazım.

Samsung VA yada LG IPS Panel Değil. :kiskis
Alınır mı alınabilir ama çok beklentiye girmemek lazım.
Misafir olduğunu evlerdeki televizyonları gördükçe, çoğu kullanıcının işini göreceğini düşünüyorum.

Nerdeyse panel fiyatına tv valla, güzel fırsat 👍

ben bir hi level kullanıcısı olarak uzak drun aman diyim bulaşmayın genede siz bilirsiniz

Hocam siz Sunny üretimi olanı kullanıyorsunuz Bu Vestel üretimi.
Aynı değil servis kusmında Vestel üzmez
buda kim ürettiği belli değil anlamdım gitti ama dediğin doğru sunny üretimi id aldığım

buda kim ürettiği belli değil anlamdım gitti ama dediğin doğru sunny üretimi id aldığım
Kutunun hemen sağ altta vestel servis güvencesinde yazıyor , öyle yazarsa vestel üretimidir :ok

Başlığa da özellikle belirttik. Vestel Güvencesinde diye. Vestel güvencesinde olan HI LEVEL TV' ler Mavi Beyaz kutu ile geliyor.

Geri
Üst Alt