hi level 49fal27 --fullhd---18at027 bootoopta kalıyor

L Çevrimdışı

lvntklkn

Yeni Üye
20 Ara 2020
10
44
hi level 49fal27 --fullhd---18at027 yazılım lazım, bootloopta kalıyor safe moda alamıyorum. son güncellemeden sonra oldu

ilgili ürün vestel üretimi değildir konu kapatıldığı için cevap yazamadım tekrar başlık açmak istedim,ama vestel konusuna yazın diyorsanız öyle yazayım

Moderatör tarafında düzenlendi:
L Çevrimdışı

lvntklkn

Yeni Üye
20 Ara 2020
10
44
5 ay önce bu sorunu yaşamıştım,servisi aradım yok pazartesiydi çarşambaydı yok unutmuşuz pzt ordayız perşembe gelmemiz lazımdı ama diye 2 hafta ruh hastasıyla diyaloğum oldu bi şekilde safe mod a alıp düzeltmiştim. şimdi yine aynı adamlarla (maalesef merkez yerel servisten başka servis yönlendirmiyor şikayet etsenizde tınmıyor) muhattap olmaktansa yazılım arayım dedim.onlarıda aradım ne zaman gelirler bilmiyorum.bir firma sunny nasıl oluyorda koca sitesine yazılım desteği koymuyor anlamıyorum.bu arada bir kere yazılım istedim servisten dosyalar büyük gönderemem demişti ..teşekkürler yinede cevap için

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
5 ay önce bu sorunu yaşamıştım,servisi aradım yok pazartesiydi çarşambaydı yok unutmuşuz pzt ordayız perşembe gelmemiz lazımdı ama diye 2 hafta ruh hastasıyla diyaloğum oldu bi şekilde safe mod a alıp düzeltmiştim. şimdi yine aynı adamlarla (maalesef merkez yerel servisten başka servis yönlendirmiyor şikayet etsenizde tınmıyor) muhattap olmaktansa yazılım arayım dedim.onlarıda aradım ne zaman gelirler bilmiyorum.bir firma sunny nasıl oluyorda koca sitesine yazılım desteği koymuyor anlamıyorum.bu arada bir kere yazılım istedim servisten dosyalar büyük gönderemem demişti ..teşekkürler yinede cevap için
Lahavlee,dosya istiyorsun "büyük yükleyemem" deniliyor ,sana yakınmı bu servis,boş bir usb bellekle gidip al bari bunlardan tabii verirlerse.(android ise tv ,300-1000 mb arası olabilir boyutu)

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Anakart modeline göre araştırın.
Tabi panel yazılımı gerekebilir.
Veya servis menüden panel ayarı yapılması gerekebilir.
Sorumluluk sizde.

Geri
Üst Alt