Hi level 48 inç yol haritası

K Çevrimdışı

kemal31

Yeni Üye
14 Şub 2019
13
34
Merhaba Sayın hocalarım,
Evimde 48 inç led smart tv hi level marka televizyonum var
Vestel harici wifi aparatı ile wireless ağ hizmetide çalışmaktadır.
Benim hi level marketimde hiçbişey yok adam gibi kuracak, arada bir YouTube uygulamasıda donmakta v.s.

Forumumuz da vestel kökenli firmare dosyalarını gördüm bu televizyonun aynısı nı vestel karşılığıda vardır diye düşünüyorum ben vestel modeline çekebilirmiyim,

Anakartı v.s aynı modeli çıkmıştır vestelden yanlışmıyım? Benimkinde hi level yazar sadece ve uygulama kısıtlanması v.s vardır.

Güncel bir uygulama ve marketine nasıl kavuşurum
Ne kurmam lazım?
Android cihazlara çok rom, root, xustom recovery v.s yaptım ama tv de cahilim bana inicek dosyaları v.s söylerseniz okur araştırım
Portalınız ve dayanışmanız için teşekkür ederim

20190214_185531.jpg

20190214_182211.jpg

20190214_181916.jpg

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
en son 3.7.6s gorunmekte .fakat mb9x serisi cok riskli.

K Çevrimdışı

kemal31

Yeni Üye
14 Şub 2019
13
34
en son 3.7.6s gorunmekte .fakat mb9x serisi cok riskli.

Hocam benim sürüm F ile bitiyor sizin verdiğiniz ile S olacak herhangi bir sorun olursa F sürüme geri dönebilir miyim backup alma şansımız oluyormu telefon ve bilgisayar gibi,

Marketten ip tv kurmak istiyorum,
Şuan ki markette hiçbişey yok

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Hocam benim sürüm F ile bitiyor sizin verdiğiniz ile S olacak herhangi bir sorun olursa F sürüme geri dönebilir miyim backup alma şansımız oluyormu telefon ve bilgisayar gibi,

Marketten ip tv kurmak istiyorum,
Şuan ki markette hiçbişey yok

Anakart ın çökme ihtimali çok yüksek.bana sorar iseniz hiç dokunmayın...

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Tmm dokunmuyorum napalım yeni tv alacaz :((
Çok teşekkür ederim

Tv alırken smart olması kafanıza takılmasın.tv lerin smart olayı abartılacak gibi değil tek artısı youtube gerisi hikaye.Önemli olan panel görüntü kalitesi.smart olayına takıldı iseniz iyi panelli bir tv marka bağımsız yanına da android box tadından yenmez...

K Çevrimdışı

kemal31

Yeni Üye
14 Şub 2019
13
34
Ya ssip tv kurup, iptv aboneliğim vardı keyifli kaliteli tv keyfi yapacaktım internetim fiber magazada hiçbişey yok abuk sabuk şeyler dedimki belki vestele çevirirsem televizyonu belki vestel magazasında bulurum neyse araya cihaz sokucaz napalım çok sağolun en azından bi şeyler örendik fani dünyada

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Ya ssip tv kurup, iptv aboneliğim vardı keyifli kaliteli tv keyfi yapacaktım internetim fiber magazada hiçbişey yok abuk sabuk şeyler dedimki belki vestele çevirirsem televizyonu belki vestel magazasında bulurum neyse araya cihaz sokucaz napalım çok sağolun en azından bi şeyler örendik fani dünyada

Geri
Üst Alt