HI-LEVEL 43UHL900 UHD Smart Tv'de Wifi Seçeneği Olmaması Problemi Hk.

M Çevrimdışı

Marmarisli

Yeni Üye
9 Kas 2024
20
39
Selamlar, HI-LEVEL 43UHL900 UHD Smart Tv'ye sahibim. Fakat Wifi özelliği yok. Wifi Dongle ile bağlanılabiliyormuş. Ayarlarda sadece kablolu bağlantı seçeneği çıkıyor. Fakat forumlarda okuduğum kadarıyla yazılım ile açılabiliyor muş. Bilgisi olan varmı? Tv anakartının üzerinde Wifi entegresi varmı yokmu bilmiyorum tv arkasını söküp bakmadan direk yazılım ile yardımlarınız dahilinde deneyebilir miyim ? Şimdiden çok teşekkür ederim :) TEKNOwest TEKNOwest

1c322eebd470187d9.jpg
251b296ef438b518c.jpg

Son düzenleme:
barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
343
Yazılımla açılmadığını biliyorum.entegre kit yok.dongle ile çok yavaş çalışıyor smart.smart devri bitti.amazon,Netflix vs abonelik varsa next start vb. Yoksa lisanssiz bir android box ttercih etmenizi öneririm.

M Çevrimdışı

Marmarisli

Yeni Üye
9 Kas 2024
20
39
Merhaba barbarosso barbarosso aboneliklerim mevcut kablo ile süper şekilde giriyor. Donma kasma yok. Tvde ip tv bile mevcut. Sadece wifi için box almak istemiyorum. 1 adet linux bilgisayarda çalışan normal wifi alıcısı denedim. Sadece usbden taktımve ayarlardan ileri geri yaparak denedim olmadı. Acaba dongleyi aktif etmenin bir yolumu var otomatikmi çalışıyor araştıracağım. Ama yazılım ile açıldığını 1-2 yerde okudum. Fabrika neden kapatıp satsınki çok saçma. Wifili diyip daha pahalıya satar. Teşekkür ederim yorumunuz için.

M Çevrimdışı

Marmarisli

Yeni Üye
9 Kas 2024
20
39
TEKNOwest TEKNOwest hocam daha önce bir forumda yazdığınızı görmüştüm bu konu ile alakalı. Donanım müsait ise yazılım yüklenmesi lazım demişssiniz. Deneme imkanımız var mı?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Merhaba barbarosso barbarosso aboneliklerim mevcut kablo ile süper şekilde giriyor. Donma kasma yok. Tvde ip tv bile mevcut. Sadece wifi için box almak istemiyorum. 1 adet linux bilgisayarda çalışan normal wifi alıcısı denedim. Sadece usbden taktımve ayarlardan ileri geri yaparak denedim olmadı. Acaba dongleyi aktif etmenin bir yolumu var otomatikmi çalışıyor araştıracağım. Ama yazılım ile açıldığını 1-2 yerde okudum. Fabrika neden kapatıp satsınki çok saçma. Wifili diyip daha pahalıya satar. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Veezy200 usb modem alıp kullanacaksınız Yazılım ile açılır fakat sizin tv nin ana kartında parçalar mevcut değil

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
343
Veezy200 usb modem alıp kullanacaksınız Yazılım ile açılır fakat sizin tv nin ana kartında parçalar mevcut değil
Ben de bundan dolayı modem alıncaya kadar box cihaz almanın daha faydalı olduğunu savunuyorum.bildigim kadarıyla sıfır veezy 200 bulmak zor.ikinci el cihaz alacağınıza ikinci el veya sıfır box almak daha mantıklı

Geri
Üst Alt