Hi level 43dlk13 bu yazılımı nasıl bulabiliriz?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Hımm o emmc işi de zor iş. Whatsapptan görüştüğümde servisçi yazılımı paylaşmadı. Kayıt açtır dedi sadece bakalım gelirlerse yine sorarım ama verse baştan verirdi kendileri gelme yerine. Çok değerli bir şey saklıyorlar hiç verirler mi bize ?
Size de ders olur, bir daha böyle üretimlere bulaşmazsınız. :kiskis
Bunlardan sadece panel niyetine alınır.
Yazılımlarına güven olmaz.

Olitos Çevrimdışı

Olitos 

Aktif Üye
16 Şub 2019
219
O zaman TV'de otomatik yazılım güncelleme özelliği olmasına rağmen yazılımın güncellenmediği şeklinde bir arıza kaydı açtırın. Madem arıza olunca ücretsiz güncelliyorlar :kiskis

E Çevrimdışı

elfgoktas57

Yeni Üye
8 Ara 2021
24
25
Size de ders olur, bir daha böyle üretimlere bulaşmazsınız. :kiskis
Bunlardan sadece panel niyetine alınır.
Yazılımlarına güven olmaz.
Ben bilsem aldırmazdım. Gerçi tr de uygun fiyatlara bu televizyonlar kaldı ama mecburiyet birazda

O zaman TV'de otomatik yazılım güncelleme özelliği olmasına rağmen yazılımın güncellenmediği şeklinde bir arıza kaydı açtırın. Madem arıza olunca ücretsiz güncelliyorlar :kiskis
Dedim bunu. Oradaki kadın ne dedi sizce
Maalesef prosedür böyle arıza tespit edilirse ücretsizmiş? yoksa servisin buraya gelmesi 80 TL imiş. ?aksi olsa şaşırırdım zaten

E Çevrimdışı

elfgoktas57

Yeni Üye
8 Ara 2021
24
25
Güncelleme:

Servis geldi ücret almadan güncelleme yaptılar. En son çıkan yazılım buymuş.

Yazılımı rica edince de fabrikadan dolayı biz de paylaşamıyoruz cevabı aldım ?

253_2841P631_1G_8G_ATMACA_T2_201125_204719_svn31074

20211222_114929.jpg

E Çevrimdışı

elfgoktas57

Yeni Üye
8 Ara 2021
24
25
M Çevrimdışı

mehmetgs

Yeni Üye
23 Eki 2024
4
49
Ya servisçi abi ile görüştüm. Bilgisayarda var ama veremem diyor. Servisten kayıt açtıracakmışız. Servis eğer tv de arıza varsa ücretsiz yükleyecekmiş arıza yoksa 100 TL imiş saçmalığa bak. Zaten biz bu cihazlara bir sürü para veriyoruz yetmez mi gibi kendi üretim hatalarının bedelini yine biz ödüyoruz.y

Ya servisçi abi ile görüştüm. Bilgisayarda var ama veremem diyor. Servisten kayıt açtıracakmışız. Servis eğer tv de arıza varsa ücretsiz yükleyecekmiş arıza yoksa 100 TL imiş saçmalığa bak. Zaten biz bu cihazlara bir sürü para veriyoruz yetmez mi gibi kendi üretim hatalarının bedelini yine biz ödüyoruz.
Dostum güncel yazılım linki var mı acaba ?

Güncelleme:

Servis geldi ücret almadan güncelleme yaptılar. En son çıkan yazılım buymuş.

Yazılımı rica edince de fabrikadan dolayı biz de paylaşamıyoruz cevabı aldım ?

253_2841P631_1G_8G_ATMACA_T2_201125_204719_svn31074

20211222_114929.jpg
Dostum nerede oturuyorsun hangi servisi aradın banada lazımda

Geri
Üst Alt