Teşşekkürler.Hızlı hızlı yanıp sönme duracak mı nasıl anlayacağım yüklenmenin bittiğini.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Yazılım yüklendiğinde tv çalışır veya standby konumunda kalır siz çalıştırırsınız.Teşşekkürler.Hızlı hızlı yanıp sönme duracak mı nasıl anlayacağım yüklenmenin bittiğini.
Anladım 3. denemem ama öyle bir durum ile karşılaşmadım.5-6 kez daha deneyip tamirciye götürücez herhaldeYazılım yüklendiğinde tv çalışır veya standby konumunda kalır siz çalıştırırsınız.
Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.Anladım 3. denemem ama öyle bir durum ile karşılaşmadım.5-6 kez daha deneyip tamirciye götürücez herhalde
Merhaba hocam gönderdiğiniz yazlım yüklendi.Tv tepki verdi stand by konumuna geçti ama ekran açılmıyor.Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.
Aynı şekilde kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek
Kumanda ile veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin gerekirse fişi prizden çekip geri takın.Merhaba hocam gönderdiğiniz yazlım yüklendi.Tv tepki verdi stand by konumuna geçti ama ekran açılmıyor.
Denedim cihaz kırmızı ışık sabit yanıyor açmaya basınca yanıp sönüyor daha sonra sönüyor ama ekrana hiç ışık gelmiyor.Tv üzerinde bir tuş göremedim fiş söktüm taktım ama düzelmedi.Kumanda ile veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin gerekirse fişi prizden çekip geri takın.
Işık sönünce de kumanda dan basınca,Işık sabit yanmaya geçiyor.Kumanda ile veya tv üzerindeki tuştan çalıştırmayı deneyin gerekirse fişi prizden çekip geri takın.
Bu yazılımı yükleyin bu da olmazsa servisten destek alınDenedim cihaz kırmızı ışık sabit yanıyor açmaya basınca yanıp sönüyor daha sonra sönüyor ama ekrana hiç ışık gelmiyor.Tv üzerinde bir tuş göremedim fiş söktüm taktım ama düzelmedi.
Işık sönünce de kumanda dan basınca,Işık sabit yanmaya geçiyor.
Denedim yüklendi yüklendikten sonra ışık söndü açmaya çalıştım olmadı.Bu yazılımı yükleyin bu da olmazsa servisten destek alın
Yine OK tuşu ile yüklenecek
Bu dosya net çalıştı. Teşekkür ederim..Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.
Aynı şekilde kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek
Rica ederim.Bu dosya net çalıştı. Teşekkür ederim..