merhabalar,
Çanak antende 8'li LNB var. 4 ü aktif kullanımda. kullanımdakilerden birinin nasıl olduysa duvarın içinde kablosu kopmuş. hortum içerisinde değildi. yeni kabloyu hortum içerisinde aldık ve tv'yi çalıştırdık. uyducu arkadaş kabloları düzeltirken diğer 3 tv'den 2'sinin uydu sinyali gitti. sonra uyducu arkadaş muhtemelen 8'Li LNB'de kabloların yerlerini değiştirip sinyalleri getirdi.
fakat içlerinden bir tanesi olan 32HL530 hi-level televizyonda 69 tane kanal çekiyor. bunlar trt grubu, habertürk grubu, showtürk, al-mescid al nebevi, al mescid al haram ile birkaç yabancı tv kanalı.
atv showtv star kanald falan yok. 12380/v/27500 den kanal arattırıyorum sinyal yok diyor. 11096/v/30000 de sinyal var. %98-100 civarı
8'Lİ LNB'deki diğer çalışan tüm kanalların çektiği tv'nin kablosunu hi-levele takıyorum sorun yine devam ediyor sadece 69 tane kanal çekiyor.
bu arada ilk kurulum yaptım ve servis menüsünden fabrika ayarlarına döndüm yine sadece 69 tane kanal çekiyor.
--acaba yazılım güncelleme sorunu çözer mi?-- çözerse elinde yazılım olan arkadaş bana gönderebilir mi?