abi maalesef hiç bir bilgim yok dump çekmeyi biliyorum fakat flash'ı sökerek gerçekleştiriyorum o da genelde lisansı bitmiş ücretli yazılımlarım bulunduğu donanımlardan. Çalışır sistemden dump nasıl çekilir hiç bilmiyorum. ?
Konu basligina dikkat etmeyince ve ilgi alanim tv olunca cihaz kelimesini otomatikmen tv algilamisim.@hosbulduk ,tvden yazılım almayı anlatmış
Bu dosya (xml) herkeste bulunmaz,tvde de yok maalesef,ama çok önemli bir dosyadır,tv yazılımı bu dosyaya göre dizayn ediliyorKonu basligina dikkat etmeyince ve ilgi alanim tv olunca cihaz kelimesini otomatikmen tv algilamisim.
Bu arada konuyu da dagitmadan kisaca yazmak istedim; siz uzunca bir süre önce üyelerden tv lerin .xml dosyasini incelemek icin istemistiniz.Ben tv dosyalarini kabaca inceledigimde rastgelmedim,hangi dosya altinda bulabilecegimi söylerseniz paylasirim.
Bu dosya (xml) herkeste bulunmaz,tvde de yok maalesef,ama çok önemli bir dosyadır,tv yazılımı bu dosyaya göre dizayn ediliyor
Yani tvden aldığımız profil dosyaları vardı ya,işte bunlar xmlye göre derleniyor,elimde 4-5 tane var ama ,eski kartlar için,yeni kartlar için yok,tabii bahsedilen profil dosyalarını bu xmlye göre derleyen program da mevcut ,araştırayım eğer silmediysem yolluyayım sana bu programı
Gömemezler,çünkü sadece profilleri hatta dil profili dahil derlemek için ,tvnin kartına göre yazılıyorXML dosyasını gömmüş olmasınlar?
Gömemezler,çünkü sadece profilleri hatta dil profili dahil derlemek için ,tvnin kartına göre yazılıyor
Küçücük örnek ,Backlight ile alakalı ?
<section name="BacklightTrickMode">
<dword name="EnterTimeout" type="unsigned" class="" min="0" max="0">60</dword>
<dword name="ExitTimeout" type="unsigned" class="" min="0" max="0">121</dword>
<dword name="Continuous" type="bool" class="" min="0" max="0">True</dword>
<dword name="Enabled" type="bool" class="" min="0" max="0">True</dword>
<dword name="Threshold" type="unsigned" class="" min="0" max="0">1</dword>
</section>