Kullanıcı yorumları bizim forumumuzda EN ÇOK değer verdiğimiz husustur, nedeni ise GERÇEK son kullanıcıların kullanım alışkanlıklarına uygu8n ürün satın aldıklarında ortaya çıkan pozitif tablonun insanlarda 'Bu yol doğruymuş'' hissini uyandırması arzu ve isteğimdir.
Youtube da bir muhteremin yorumu şu şekildeydi mesela Regal 55R752U modeli için. (Ben bu modeli AUO üreticisinin AMVA3 yapı tipinde ürettiği panelin çok kıymetli olması nedeniyle ön plana çıkarmıştım.)
''Yahu kardeşim bu tv nin nesini bu kadar övdünüz? TV tam bir rezalet, hayatımda böyle kötü tv görmedim, aldığıma pişman oldum bla bla bla bla bla bla''
adam yazmış yazmış yazmış her şey çok güzel, peki sorun ne?
TV nin kumandası arızalı çıkmış, belli bir açının dışında tv komut almıyormuş.
Ben şimdi böyle son kullanıcının yorumuna ''Sana da senin inceleyeceğin tvye de....'' derim.
Bu tarz yorumları da youtube kanalımda tutmam neden? Çünkü bu faydalı ve doğru bir içerik değil.
Ancak buna paralel bir dostumuz yazmış ve demiş ki ''Her şey iyi güzel ama tv nin dizaynı güzel değil'' saygı duyarım o ve onun gibi ''şurasını sevmedim, sesini beğenmedim vs'' bunlar kalır neden? Bunlar potansiyel müşteri olan son kullanıcıyı DOĞRU yönlendirecek olan geri bildirimlerdir.
Lakin ilk örnekte olduğu gibi her markada olabilecek, bir kıytırık kumanda algılama sorununu tv nin geneline bağlayan şahısların kendileri de yorumları de benim için bu nedenle yok hükmündedir.
Sizin özelinizde ise durum değişik, mesel Phılıps dahi alabilecek cesaretinizin olduğunu gördük
Aslında bana kalsa biraz kendi bütçemi yükseltmek, biraz da QN serisi Neo Quantumların fiyatını düşmesini beklemek isterim
Onlar da kesinlikle kusursuz olmayacak fakat miniled teknolojisinin avantajlarını bize ciddi yansıtacak ve siyah kalitesini plazmaya (oled'e) bir tık daha yaklaştırmış olacak.
Yukarıda belirttiğiniz modellerden bana tek hitap edeni 100hz paneli FullArray direct led'i ile Q70 olur.
Mesela Fethiye de yaşıyor olsanız Phılıps gözü kapalı alın derim size. Çünkü Hurşit kardeşim bizi üzmez ama işte Phılıps markasının meşhur, rezilliği dillere destan olmuş servis hizmetlerine güvenip de ürün almak bilemiyorum cesaret işi