Bu yazılımda 4mb flaşa olur değil mi?söz vermeyim, elinde rs232 varsa bir dene sorun olmaz geri dönerken usb ile dönebiliyorsun
Bu yazılımda 4mb flaşa olur değil mi?söz vermeyim, elinde rs232 varsa bir dene sorun olmaz geri dönerken usb ile dönebiliyorsun
evetBu yazılımda 4mb flaşa olur değil mi?
Yazılım için yapılmış HelloMergerV1.2 ön paneli çok iyi canlandırdı en önemi unsurlardan biri bu bir ara tekrar deneme yapıcamHala bu yazılımla mı oynuyorsunuz
şimdi ilk olan sendeki uydu alıcının orjinal yazılımını seçiyorsun, sonra altdaki seçim yerinde ise helloboz yazılımını seçiyorsun sonra keyıt ediyorsunBirinci satırdaki test.bin dosyası neşir? Alt satıra galiba yükleyeceğimiz bin dosyası. 1.satırı anlamadım test.bin olanı
ages/Screenshot_2020-12-02-14-17-18.png
öyle bir kasma yaşamadım ben, hangi uyduda denedinizkumanda editlendinde cihaz kasıyor oynanmamış halı daha hızlı bunun sebebi nedir
bekle resimli anlatıcamYeni yükleyicide üçüncü bir çeltik yeri daha var 3 çeltik de seçilecek değil mi?
yeni yükleyici ? linkYeni yükleyicide üçüncü bir çeltik yeri daha var 3 çeltik de seçilecek değil mi?
+18 gerek yok kardeşim onu boş bıraksakta olur o vakit ?bekle resimli anlatıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yeni yükleyici ? link
o tıkı kaldırırsan yazılımda o menüyü göremessin , yani o bümünü gizlemiş olursun yazılımda+18 gerek yok kardeşim onu boş bıraksakta okur o vakit ?