QR saçmalık , yazılıma eklemişler sırf uygulamayı indirmemiz için okusa neyse okumadığı için yazılımda bir işe yaramıyor?Eline sağlık sevgili kabus22,ama benim gibi hiç sinirlenmeyen birini bile çileden çıkartır bu ,daha önce denemiştim,sildim laptoptan ,hatta kare kodu okutmak için foto çekmiştim okunsun diye,yine okunmadı ,telefondan olacağını sanmıyorum gençler
Emmim sinirlenme bir çay koyuver kendine benden bende acıktım şimdi ekmek arası somun peynir ekmek yapmaya bir bardakta çay koymaya gidiyorum buyur gelEline sağlık sevgili kabus22,ama benim gibi hiç sinirlenmeyen birini bile çileden çıkartır bu ,daha önce denemiştim,sildim laptoptan ,hatta kare kodu okutmak için foto çekmiştim okunsun diye,yine okunmadı ,telefondan olacağını sanmıyorum gençler
Bişey yaparlar keşkede tam yapsalar.QR saçmalık , yazılıma eklemişler sırf uygulamayı indirmemiz için okusa neyse okumadığı için yazılımda bir işe yaramıyor?
Evet ,yakında tüm yazılımlara karekod verirlerse şaşırmam doğrusuQR saçmalık , yazılıma eklemişler sırf uygulamayı indirmemiz için okusa neyse okumadığı için yazılımda bir işe yaramıyor?
Koray ,zaten evde otura otura göbeğim çıktı ,bu gün ,biraz tur atayım dedim,hanım çıkartmadı sokağa ,ama ekmek almaya çıktım 14:00 gibi ,16:30da eve girdim ,her yeri turladım yavaş yavaş ,10 gram yağ yaktım sen 1 kg al emmi diyorsun mubarekEmmim sinirlenme bir çay koyuver kendine benden bende acıktım şimdi ekmek arası somun peynir ekmek yapmaya bir bardakta çay koymaya gidiyorum buyur gel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bişey yaparlar keşkede tam yapsalar.
Oh oh oh mis iyi emmim yürümüşsün ama tembellik olmuş bak hanım çıkardı diyosun neyse ben bi mutfağa gidiyim heleki içine salça koydunmu ekmeğin off miss yaKoray ,zaten evde otura otura göbeğim çıktı ,bu gün ,biraz tur atayım dedim,hanım çıkartmadı sokağa ,ama ekmek almaya çıktım 14:00 gibi ,16:30da eve girdim ,her yeri turladım yavaş yavaş ,10 gram yağ yaktım sen 1 kg al emmi diyorsun mubarek
QR KOD OLAYI BU ŞEKİLMİŞ
yok bunu yeni buldum başka bir yazılım var şimdi, daha sonra denerizSinyal geldi o zaman, geçtin mi QR kısmını
onu iyice kurcaladıktan sonra söyleyebilirim, youtube çalışıyor diyim şimdilikBu yeni yazılım nasıl artıları nedir?
Server var mı bakar mısın?onu iyice kurcaladıktan sonra söyleyebilirim, youtube çalışıyor diyim şimdilik
söz vermeyim, elinde rs232 varsa bir dene sorun olmaz geri dönerken usb ile dönebiliyorsunServer var mı bakar mısın?