Hdmi sorunu?

O Çevrimdışı

Ozzy34

Yeni Üye
7 Eki 2020
3
49
Arkadaşlar selamlar, bugün kızımın Samsung televizyonu için bir tane xiaomi mi tv stick aldım.2 adet hdmi girişinde de denemem ie rağmen tv bir türlü cihazı görmedi, Stick de hata olabileceğini düşünerek evdeki diğer tv lerde denedim ve hepsinde çalıştı, sonrasında acaba kızımın tv sinin hdmi çıkışlarında mı hata var diyerek play station bağladım ve çalıştı. Eğer xiaomi mi stick de sorun yoksa ( ki diğer tv lerde çalıştı, ve kızımın tv si de play station ı hdmi üzerinden çalıştırıyorsa, bu durumda sorun nerde olabilir, yardımcı olabilecek varsa sevinirim

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Tv ekranın da sinyal yok desteklenmeyen çözünürlük vs uyarı çıkıyor mu

Harici besleme adaptörü kullanıyormusunuz yoksa enerjiyi tv nin usb portundan mı almaya çalışıyorsunuz

Tv modeli nedir onuda yazarsanız bilinen bir problem ise çözümü varmı yurtdışı kaynaklara vs bakarız

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
çözünürlük yüksek geliyor o neden ile çalışmıyor çalışan tv,lerde ayarlardan çözünürlüğü kademeli olarak düşürün öyle tekrar deneyin

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
507
41
Yeni konu açmak yerine buraya yazayım ben de. Monitör olarak kullandığım Philips TV hdmı üzerinden görüntü vermiyor dün itibari ile. Üç portu da defalarca denememe rağmen görüntü vermiyor. Kabloyu söküp takınca algılıyor gibi, çünkü kabloyu takınca ekrandaki sinyal yok uyarısı gidiyor ama yine siyah ekran olarak kalıyor. VGA portundan görüntü alabildim ama o da net değil. Usb üzerinden medya oynatmada sıkıntı yok. Umut Barış Umut Barış

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Yeni konu açmak yerine buraya yazayım ben de. Monitör olarak kullandığım Philips TV hdmı üzerinden görüntü vermiyor dün itibari ile. Üç portu da defalarca denememe rağmen görüntü vermiyor. Kabloyu söküp takınca algılıyor gibi, çünkü kabloyu takınca ekrandaki sinyal yok uyarısı gidiyor ama yine siyah ekran olarak kalıyor. VGA portundan görüntü alabildim ama o da net değil. Usb üzerinden medya oynatmada sıkıntı yok. Umut Barış Umut Barış

Yazdığım yöntemi denediniz mi?
Farklı kablo ile deneyin.
Olmazsa başka cihaz takıp kontrol edin HDMI kablo ve girişleri.

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
507
41
Yazdığınız yöntemi denedim. Yandaki hdmı ile görüntü aldım. Ama arkadaki hdmı çıkışlarından görüntü hala vermiyor.

S Çevrimdışı

serkan34

Yeni Üye
30 Ocak 2021
1
41
Bu dediğiniz işe yaradı tşk ederim
Merhabalar aynı sorun birebir aynısı bende de var. Dediğiniz gibi televizyonu fişten çektim daha sonra takıp mi tv stick cihazımı taktım fakat android yazısı geldikten sonra HDMI bağlantısı bulunamadı yazısı ekranda çıkıyor. Başka bir hdmi veya usb cihazı taktıgımda sorunsuz çalıştırıyor. Ayrıca mi tv stick i başka tv lerde de sorunsuz izleyebiliyorum. Çözünürlüğü de düşürüp tekrar çalışmayan televizyonuma taktıgımda aynı hata devam ediyor.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Merhabalar aynı sorun birebir aynısı bende de var. Dediğiniz gibi televizyonu fişten çektim daha sonra takıp mi tv stick cihazımı taktım fakat android yazısı geldikten sonra HDMI bağlantısı bulunamadı yazısı ekranda çıkıyor. Başka bir hdmi veya usb cihazı taktıgımda sorunsuz çalıştırıyor. Ayrıca mi tv stick i başka tv lerde de sorunsuz izleyebiliyorum. Çözünürlüğü de düşürüp tekrar çalışmayan televizyonuma taktıgımda aynı hata devam ediyor.
Farklı HDMI portu deneyin.
Yine olmuyorsa ya cihaz ya da TV'de bir sorun var.
Stick'i sıfırlamayı deneyin.

O Çevrimdışı

Oskarvqv

Yeni Üye
4 Mar 2021
1
29
İyi günler mi TV stick aldım yeni geldi elime yanlız ürünü TV ye taktım güç kaynağı usbden aldım mi yazısı çıktı android yazısı geldi ve renkli bı kaç simge belirdi ve bunu hep tekrarlı olarak verdi başa sardı kısaca anlamadım kurulum ekranı neden gelmedi monitörde denedi m ondada aynı şekil yaptı ürün bozuk olma durumu varmı yardımcı olurmusunuz teşekkürler

Geri
Üst Alt